Alex Beni, fostul concurent de la "Puterea dragostei", va deveni tatic? Iata ce a aparut pe contul lui de socializare!

Autor: D.I.

Alex Beni a fost unul dintre cei mai sinceri si echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei", din primul sezon.

Alex Beni de la "Puterea dragostei" a pus pe jar toate fetele inca de la aparitia sa in "casa iubirii". Acesta are 26 de ani, este zodia Gemeni si vine din judetul Alba.
Intrebat pe cine simpatizeaza din casa fetelor, Marius Alexandru a marturisit ca admira doua fete, insa nu a vrut sa divulge numele lor, deoarece isi doreste mai intai sa le cunoasca mai bine.
Fetele au fost extrem de incantate de aparitia tanarului si au l-au asaltat cu intrebari pentru a-l cunoaste mai bine.

Cea care s-a aratat interesata de Marius. Extrovertit si sociabil, tanarul are deja o multime de fani pe retelele de socializare si se asteapta sa primeasca sustinerea lor in emisiune.


Pasionat de sport, Marius Alexandru practica body building-ul de mai multi ani

Inalt, cu ochii verzi si cu o atitudine de cuceritor, tanarul a impresionat inca de la inceput toate fetele cu trupul lui sculptat.

Cea care l-a admirat si inca ii arata ca il place este nimeni alta decat Roxana, care nu il scapa din priviri desi sustine in continuare ca il vrea inapoi pe Bogdan Mocanu si ravneste si la Iancu.
Chiar daca se afla de cateva saptamani bune in casa "Puterea dragostei", Marius Alexandru merge in continuare la sala de forta, pentru a se mentine in forma.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a postat o imagine, dar i-a scapat un detaliu rusinos!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata Ella, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", la scurt timp de la plecarea din emsiune! Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta!

De curand, Alex Beni a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care a aratat tuturor un scaun de masina pentru bebelusi, montat chiar in masina sa. In spirit de gluma, Alex Beni a incercat sa isi induca in eroare fanii, spunandu-le ca vine barza. Ulterior a clarificat totul, subliniind ca scaunul a fost montat pentru fetita surorii sale, pe care o adora.