Andreea Balan e din nou la doctor. Ce se intampla cu artista

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 12:40

Andreea Balan este chiar astazi la doctor, unde va face o ecografie abdominala ca sa afle daca ultima operatie se vindeca sau nu

Andreea Balan merge din nou la doctor, chiar astazi! Artista va fi supusa unei ecografii abdominale ca sa se observe daca s-au mai format sau nu hematoame. Nevoita sa stea in repaus, fara efort si fara stres, Andreea nu uita sa-si tina la curent fanii, pe vlogul ei personal.

Artista trebuie sa mearga periodic la control, in urma operatiilor suferite dupa cezariana prin care a adus-o pe lume pe Clara, ce-a de-a doua ei fetita.

Citeste si: Andreea Balan: "De ce filmez in spital? Asta facem noi!". Cum se simte artista si ce interdictii are

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Balan de vorba cu mama ei: "Nu dorim nimanui sa treaca prin ce am trecut noi"

"Cu sanatatea, dragilor, sunt din ce in ce mai bine, nu fac efort, fac doar masaje, merg la tratamente. Fara efort, fara stres, din doua in doua saptamani merg la control, fac ecografie abdominala sa vad daca se vindeca sau, Doamne fereste, sa nu apara vreun hematom."

, a spus Andreea Balan.

Vezi Kanal D live

Inconjurata de familie si prieteni, Andreea ramane optimista si vesela! Desi i-ar placea sa isi reia cat mai repede activitatea si sa participe la repetitiile pentru showuri, artista respecta indicatiile medicilor si isi doreste sa se recupereze complet.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.