Andreea Mantea a facut anuntul: ei sunt favoritii saptamanii! Cine va castiga premiul saptamanal de 1500 de euro?

Autor: D.I.

Andreea Mantea a spulberat suspansul in randul concurentilor aducandu-le rezulatatele voturilor din partea publicului.

Cele mai votate 3 fete din aceasta saptamana sunt: Bianca, Roxana si Simina iar cei mai votati 3 baieti sunt: Jador, Bogdan Mocanu si Alexandru Bobicioiu. 


In cele din urma, batalia pentru premiul de 1500 de euro se va da intre Jador si Simina. 

Citeste si: Bernadett de la "Puterea dragostei", aparitie incendiara, la piscina! Iata cat de sexy este concurenta doar intr-un costum de baie minuscul!

Citeste si: Bianca a trecut la atac: "In spatele camerelor, Jador a sarutat-o pe Bernadett pe buze!" Afla cum va reactiona concurentul si ce controverse se vor isca in casa "Puterea dragostei"!


Urmariti cine va castiga cei 1500 de euro si cine isi va proteja casa in Gala de sambata, de la 15:30, pe Kanal D.

Citeste si: Adrian si Larisa, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", au descoperit reteta fericirii vesnice! Iata cum au fost surprinsi in ziua in care au implinit patru luni de relatie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.