Andreea Mantea, anunt socant pentru concurenti! "Va trebui sa respectati niste reguli! Va fi o noua regula! Daca nu ne luam la revedere!" Iata ce anume a declansat furtuna in platou!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 sep 2021, 00:00

Deranajta de faptul ca Bianca a intarziat la filmari, Andreea Mantea a rabufnit si i-a pus la punct pe concurenti.

Andreea Mantea a dat startul editiei de GALA "Puterea dragostei" de astazi, cu un anunt transant pentru toti concurentii. Ca urmare a faptului ca Bianca intarzie de cateva zile la filmari, dand peste cap programul de normal de lucru, prezentatoarea TV a rabufnit si le-a impus tuturor concurentilor noile reguli ale emisiunii care vor trebui respectate de acum inainte.
Andreea Mantea a anuntat ca nu va mai tolera acest comportament al unora dintre concurenti.


"Stati cate cinci ore la machiaj pentru ce? Sa stati pe canapea. Eu am zis ca plec. Plec! Nu vreau sa va mai bateti joc! E foarte simplu! Cine nu va respecta ora de intrare in emisiune, nu mai intra. Eu pe voi am dat vina pana acum, ca am vazut că sunteti incet. Va ia o ora de la machiaj pana la intrarea in casa! Sunteti superbe, dar asta nu inseamnă ca trebuie sa stati cu orele! La Gala ințeleg, dar in timpul saptamanii nu e normal!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Mary si Robert, in pat cu Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei trei!

Citeste si: Deea de la "Puterea dragostei", detalii picante din culisele relatiei dintre Mariana si None! "Cum sa trimiti unui baiat poze in chiloti?" Iata ce secrete au iesit la iveala!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pentru că dupa 12 noaptea este ziua mea, mi se vor indeplini trei dorințe. Una dintre ele va fi să elimin pe cine vreau eu. Vreau trei persoane sa elimin. Sunt trei dorinte, ca la pestisorul de aur. Nu imi trebuie nimic, am tot ce imi doresc. Pe lângă cine va fi eliminat, va mai pleca cineva!", a adaugat Andreea Mantea.

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", pe patul de spital! Iata ce a patit concurenta si cat de mult au afectat-o toate conflictele traite in ultima vreme!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.