Azize din serialul "Patria mea esti tu", aparitie uluitoare pe scena, in cea de-a saptea luna de sarcina! Iata cat de frumoasa si sexy este viitoarea mamica, Berguzar Korel!

Author: D.I.
Actualizat: 08 ian 2020, 13:41
Foto(6)

Berguzar Korel si Halit Ergenc formeaza unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din Turcia.

Indragitii actori Halit Ergenc (46 de ani) si Berguzar Korel (34 de ani), pe care i-ati cunoscut in serialul "1001 de nopti" formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din Turcia. Cei doi s-au indragostit chiar pe platourile de filmare de la serialul mai sus mentionat, iar in 2009 au decis sa se casatoreasca.

La scurt timp, dupa ce s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare, Halit Ergenc si Berguzar Korel au decisa sa-si uneasca destinele pentru totdeauna si sa devina o familie fericita.

Cei doi actori au organizat o nunta mare intr-o locatie de poveste, Hotelul "Les Ottomans" din cartierul Besiktas, din Istanbul, unde, in prezenta a peste 350 de invitati au spus cuvantul magic "da" si au devenit o familie fericita.

Berguzar Korel a fost o mireasa superba si a parut desprinsa din povesti. Aceasta a stralucit intr-o rochie alba, stil printesa, cu trena lunga si voal diafan, iar Halit Ergenc a purtat un costum elegant si stilat, asemenea unui print.


In 2017, cei doi soti au jucat in productia de epoca "Vatanim sensin" ("Tu esti patria mea"). Marele proiect a fost lansat in cadrul unei fastuoase gale, care a avut loc la Cannes. Actiunea din "Vatanim sensin" are loc în 1919, în timpul Razboiului de Independenta al Turciei, cand frumoasa Azize (Berguzar) isi creste cu greu cei trei copii, in timp ce sotul ei, soldatul Cevdet (Halit), infrunta ororile de pe front.

In urma cu aproape sapte luni, Berguzar Korel confirma faptul ca este insarcinata.

Bucuria imensa in familia Berguzar-Ergenc, la aflarea minunatei vesti. Se pare ca cei doi soti isi doreau de cativa ani sa devina din nou parinti cat mai curand, iar minunea s-a produs.

Berguzar si Halit sunt extrem de fericiti si astepta cu nerabdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil, mai ales ca acesta va fi tot un baietel.


La finalul anului trecut, cei doi actori au participat la realizarea unui spot publicitar, iar frumoasa Berguzar nu s-a sfiit sa apara in public chiar daca a luat cateva kilograme in plus.


De curand, viitoarea mamica, Berguzar Korel, a participat in cadrul unei editii speciale "Vocea Turciei", unde a interpretat o melodie superba. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Celebrul actor Halit Ergenc (Colonelul Cevdet din serialul "Patria mea esti tu") asteapta cu nerabdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil! Afla ce proiect important pregateste viitorul tatic in perioada urmatoare!

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Citeste si: Zuleyha este "vanduta" de fratele ei vitreg, pentru a-si acoperi datoria, la jocurile de noroc! Afla ce intorsatura dramatica va lua viata frumoasei tinere, ASTAZI, in primul episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D

Celebra actrita si-a facut aparitia pe scena intr-o rochie diafana din matase, fara sa se sfiasca sa isi arata burtica de graviduta.
Berguzar Korel se afla in sapte luni si jumatate de sarcina si arata inca extrem de bine, deoarece nu a luat inca multe kilograme in plus, ci dimpotriva este una dintre cele mai sexy viitoare mamici. Mai mult decat atat, Berguzar Korel a publicat pe contul ei de socializare si o imagine in care apare cu burtica la vedere, dovedind tuturor ca se mandraste cu statutul ei de graviduta.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.