Berkay Hardal, Murat din serialul "Mireasa din Istanbul", nunta fastuoasa cu frumoasa actrita Dilan Telkok! Iata ce tinute speciale au ales cei doi miri!

Author: D.I.
Actualizat: 14 oct 2021, 00:15
Foto(10)

Berkay Hardal si Dilan Telkok s-au cunoscut in urma cu doar patru luni si au decis rapid sa isi uneasca destinele.

Berkay Hardal şi Dilan Telkök s-au cunoscut într-un cerc de prieteni la „Köyceğiz". Și-au dat seama că se pot distra și sunt compatibili. Apoi au simțit că se iubesc si in cele din urma au hotarat ca e momentul sa isi uneasca destinele pentru totdeauna. Saptamana trecuta, cei doi indragostiti s-au logodit. El spune ca ii va fi alături pana la ultima rasuflare.


Berkay Hardal şi Dilan Telkök nu au renuntat la traditie si au urmat intocmai toate obiceiurile care se impun in cadrul unei logodne.
Nu a lipsit cafeaua sarata pentru viitorul mire, când merge la familia ei să ceară viitoarea mireasă.
Berkay Hardal s-a născut la 18 noiembrie 1996 la İstanbul. A vrut să devină fotbalist, dar s-a accidentat. A studiat Econometrie, insa in cele din urma a devenit actor.
A jucat până acum în serialele: "Mireasa din Istanbul" (Murat), "Meleklerin Aşkı", "Kardeș Çocukları".

Dilan Telkök s-a născut la 16 septembrie 1995 în Turcia și a locuit o vreme, cu părinții săi, în Olanda și Belgia.

A absolvit Facultatea de Limbă și Literatură Germană. A jucat până acum în serialele: "Meryem", "Muhtesem Yüzyıl Kösem", "Nerdesin Birader", "Evlat Kokusu", "Halka".

Berkay Hardal, Murat din serialul "Mireasa din Istanbul", nunta fastuoasa cu frumoasa actrita Dilan Telkok


La aproape o săptămână de când s-au logodit Berkay Hardal şi Dilan Telkök s-au căsătorit in acest weekend, după o relație de patru luni.
La cununia civilă au asistat familiile și prietenii.

Citeste si: Esma din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie inedita alaturi de colegii sai la Festivalul de Film din Sarajevo! Iata cum au fost surprinsi indragitii actori si cum arata la cateva luni de la incheierea filmarilor!

Citeste si: Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", in vizita la viitorii ei socri! Iata cum a fost surprinsa celebra Asli Enver alaturi de iubitul ei, Murat Boz, in timpul calatoriei lor in Bodrum!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Nefes si Vedat din "Lacrimi la Marea Neagra" cei mai aprigi dusmani pe platourile de filmare si cei mai buni prieteni in viata reala! Iata cat de bine se inteleg cei doi actori dincolo de rolurile jucate in serial!

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", traieste cea mai frumoasa poveste de iubire in viata reala! Iata cine este barbatul care i-a furat inima frumoasei actrite!

Berkay Hardal, cel pe care îl știm din serialul "Mireasa din Istanbul" a avut o relație destul de lunga cu Hira Koyuncuoğlu (actrita din același serial) și, după câteva despărțiri și împăcări, s-au despărțit definitiv în ură cu aproximativ șapte luni și jumătate. (sursa: viatacuaromadecafea.com)

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.