Bianca de la "Puterea dragostei", in pericol de descalificare din cauza abaterilor sale de la regulamentul emisiunii! "Cu parere de rau iti spun... este un ultimatum!" Iata ce avertisment drastic i-a transmis Andreea Mantea si cum a reactiona concurenta!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 13:55

Bianca a intarzia la filmari si a fost la un pas de a fi pedepsita prin descalificare.

Andreea Mantea a dat startul editiei de GALA "Puterea dragostei" de astazi, cu un anunt transant pentru toti concurentii. Ca urmare a faptului ca Bianca intarzie de cateva zile la filmari, dand peste cap programul de normal de lucru, prezentatoarea TV a rabufnit si le-a impus tuturor concurentilor noile reguli ale emisiunii care vor trebui respectate de acum inainte.

"Stati cate cinci ore la machiaj pentru ce? Sa stați pe canapea.

La 12 erați gata. Eu am zis că plec. Plec. Nu vreau să vă mai bateti joc! E foarte simplu! Cine nu va respecta ora de intrare în emisiune, nu mai intră. Eu pe voi am dat vina până acum, că am văzut că sunteti încet. Vă ia o ora de la machiaj pana la intrarea in casa. Sunteti superbe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stati cu orele! La gală înțeleg, dar în timpul săptămânii nu e normal!", a spus Andreea Mantea.


Dupa cateva zeci de minute de la debutul Galei, Bianca si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei".
Se pare ca tanara a ajuns la capatul rabdarii. Bianca a marturisit ca a intarziat la filamrile pentru Gala pentru ca ii este din ce in ce mai greu sa se mobilizeze, din cauza faptului ca ii este foarte dor de casa si de familia sa.

Pe de alta parte, Bianca de la "Puterea dragostei" a fost certata de catre Andreea Mantea pentru ca le-a spus producatorilor ca vine atunci cand vrea ea la filmari, ceeea ce a infuriat-o enorm pe prezentatoarea TV, care s-a vazut nevoita sa ii lanseze un avertisment deocamdata.

Incă din primele minute ale Galei, Andreea Mantea a anuntat ca vor exista repercusiuni pentru faptul ca fetele intarzie ore intregi la filmari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru aceasta atitudine, Andreea Mantea a anunțat-o pe Bianca ca se afla in mare pericol de descalificare, iar la prima abatere risca sa plece din emisiune.

Citeste si: Andreea Mantea, anunt socant pentru concurenti! "Va trebui sa respectati niste reguli! Va fi o noua regula! Daca nu ne luam la revedere!" Iata ce anume a declansat furtuna in platou!

Citeste si: Mary si Robert, in pat cu Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei trei!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.