Bianca este insarcinata cu Livian? Cei doi se pregatesc de NUNTA! Tata Nelson a inceput deja pregatirile

Autor: O.P.
Actualizat: 17 nov 2020, 06:55

Bianca si Livian s-au indragostit in casa ''Puterea dragostei'' si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri ale sezonului 2.

Nelson Mondialul, tatal lui Livian, a dezvaluit intr-un vlog faptul ca Livian vrea sa vina acasa cu Bianca. Acesta a inceput deja sa se gandeasca la pregatirile de nunta si la cum va decurge totul. 

Nelson Mondialul s-a gandit si la numele pe care il va pune nepotului sau. Bianca nu a anuntat ca ar fi insarcianta, dar se pare ca Nelson isi doreste cat mai repede un nepotel si o nunta. 

Socrul mare discuta deja toate detaliile legate de nunta, unde va avea loc petrecerea, dar si unde vor fi cazati invitatii.

Citeste si: Simina, pusa la punct dupa ce s-a afisat cu fratele lui Zanoaga: ''E bun la pat cumnatul tau?''

''Eu vreau sa vin acasa. Ma primesti cu ea? Poti sa zici nu? 

''Cum facem cand mergem dupa mireasa? Ca e la Tecuci. Ori bag elicopter, ori...'', a spus Nelson Mondialul in vlogul sau. 

''Trebuie sa gasim nume la copil. Cine stie cati copii or avea astia'', a mai adaugat Nelson. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: MAMA lui Livian a spus tot! "Am incredere in alegerile lui..." Iata ce parere are aceasta despre Bianca! O priveste sau nu ca pe o viitoare NORA? VIDEO

Urmariti intregul vlog in materialul video de mai jos: 

 

Citeste si: Ce mama tanara si superba are Andra, noua concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanara de la cea care i-a dat viata!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.