Bianca este INSARCINATA? Primele imagini cu ea dupa ce a ajuns la SPITAL de urgenta

Autor: O.P.

Bianca este una dintre cele mai iubite concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Aceasta formeaza un cuplu superb cu Livian. Cei doi sunt mai indragostiti ca oricand, iar relatia lor este una foarte puternica. In aceasta dimineata, Bianca a facut un anunt ingrijorator. A ajuns la spital!

La auzirea acestor vesti, fanii au rectionat imediat: ''Esti gravida???'', au fost cateva dintre intrebarile fanilor. 

Bianca a explicat intr-un vlog motivul pentru care a ajuns la spital. 

' 'Pentru prima data in 10 luni, de cand sunt in Turcia, a trebuit sa vin la spital pentru ca mi-a scazut super mult imunitatea de cand sunt aici. Si a trebuit sa vin pentru ca, efectiv, ma dor super multe locuri.(...) Sunt foarte, foarte obosita si nu stiu exact ce am'', a spus Bianca pe vlog. 

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a postat o imagine, dar i-a scapat un detaliu rusinos!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea si Jador, de la "Puterea dragostei", se indreapta cu pasi repezi spre o posibila relatie? Iata cum au fost surprinsi impreuna, in spatele camerelor de filmat!

Urmariti totul in video-ul de mai jos: 

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvaluire inedita despre fratele lui! Iata cat de bine seamana cei doi frati si ce anume a facut tanarul!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.