Bianca si Livian, in pragul despartirii, dupa dansurile primite ieri ca pedeapsa? Iata cum a decurs conversatia celor doi amorezi in culise si la ce decizie au ajuns!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 nov 2019, 17:16
video Foto(5)

Bianca si Livian s-au cunoscut si s-au indragostit in casa "Puterea dragostei" devenind rapid unul dintre cele mai reusite cupluri formate in emisiune.

Livian si Bianca formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea dragostei", insa problemelenu au incetat sa apara intre cei doi amorezi, mai ales in ultima perioada. Acestia au ajuns sa isi spuna cuvinte grele si sa se certe fie din cauza interventiilor nefaste venite din partea lui Nelson Mondialu, tatal lui Livian, fie din cauza intrigilor lansate de colegii din casa "Puterea dragostei".

Cei doi pare ca au o relatie speciala si ca se iubesc, insa deseori relatia dintre ei devine tensionata si apar zvonuri potrivit carora o despartire este iminenta. Vorbele nu s-au concretizat insa niciodata iar cei doi merg impreuna mai departe, trecand peste orice greutate care le apare in cale.


Ca dovada a iubirii pe care i-o poarta, Livian ii face des declaratii de dragoste publice Biancai.
Insa de aceasta data, Bianca a fost extrem de deranjata de pedeapsa primita ieri, cand Livian a fost nevoit sa danseze cu o nimeni alta decat Roxana. Pe de alta parte si Bianca a trebuit sa danseze cu Iancu.

Citeste si: Hamude a spus adevărul! Care este, de fapt, relația lui cu Jador

Citeste si: Andy, apel disperat pe Facebook: "Ajutor! E extrem de urgent"

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra s-au despărțit? Indiciul că cei doi nu mai sunt împreună: "Ți-a dat papucii"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


In editia de astazi, Bianca a rabufnit si i-a reprosat lui Livian apropierea mult prea mare dintre el si Roxana, dar si faptul ca a acceptat fara sa riposteze pedeapsa primita.

Citeste si: Ștefania de la "Puterea dragostei" e schimbată total! Cum arată acum! Și-a făcut operații estetice?!

Citeste si: "Jador e tată"! S-a detonat bomba despre îndrăgitul concurent de la "Puterea dragostei"! Cine e mama copilului

Citeste si: Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", sport extrem! "Cine zboară cu mine?" Iata la ce a recurs tanara dornica de multa adrenalina!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.