Ce a gasit Bogdan Mocanu in baia baietilor? Andra o sa moara de RUSINE: ''Iubire, ti-am gasit...''

Autor: O.P.

Andra si Bogdan Mocanu formeaza unul dintre cele mai frumoase si apreciate cupluri de la ''Puterea dragostei''.

Cei doi au trecut peste mai multe dificultati in relatia lor si au reusit sa ramana impreuna. Bogdan Mocanu a facut o postare foarte amuzanta pe o retea de socializare, in urma cu putin timp. Oare ce reactie va avea Andra cand va vedea imaginile? 

Citeste si: Andra, mesaj EXTREM pentru Bogdan Mocanu: ''Femeia aia e ma-ta, nu eu...''

Ce a gasit Bogdan Mocanu in baia baietilor

' 'Iubire, ti-am gasit genele. Dar tu trebuie sa imi spui ce cauta in baie la baieti'', a spus Bogdan Mocanu pe o retea de socializare. Ce cautau genele Andrei in baia baietilor, inca nu se stie, dar e clar ca Bogdan Mocanu s-a amuzat teribil. 

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! Are sau nu o relatie cu Fizz? Iata ce marturisiri inedite a facut bruneta!

Citeste si: Concurentele de la ''Puterea dragostei'' au postat fotografia ASTA pe internet fara sa-si dea seama! S-a vazut TOT!

Andra a răspuns, într-un live, zvonurilor care au apărut, potrivit cărora s-ar fi despărțit din nou de Bogdan Mocanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea a ținut să infirme aceste zvonuri. Totodată, așa cum a mai spus, Andra a afirmat că nici prima despărțire de Bogdan Mocanu nu a fost una serioasă, anunțul fiind făcut de el la nervi, ulterior cei doi împăcându-se.

"Am primit întrebarea (n.r.: dacă s-a despărțit de Mocanu) de vreo 3 zile. E un vlog în care cineva a anunțat despărțirea mea de Bogdan, e bine când două persoane străine știu mai bine decât mine, toată lumea știe mai bine decât mine.

Nu, nu m-am despărțit de Bogdan, țin să anunț chestia asta.

Ne-am mai certat noi, dar nu ne-am despărțit niciodată cu adevărat", a spus Andra Voloș într-un live.

Supărat că Andra a dansat cu Andy, rivalul lui, Mocanu a anunțat, în emisiune, despărțirea de Andra. Ulterior el a revenit asupra deciziei.

Andra a spus, într-un live, că ei doi nu s-au despărțit de fapt, ci că Bogdan Mocanu a făcut anunțul despărțirii la impuls.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.