Ce face Carmen de la Salciua cand nu e cu Culita si nici la cantari? Asta da viata de diva

Author: L.S.
Actualizat: 16 ian 2020, 13:24
Foto(4)

Carmen de la Salciua duce o viata de diva adevarata! Ce face artista cand nu e cu iubitul ei, Culita Sterp si nici la cantari? Se rasfata!

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat recent si chiar au petrecut o vacanta de vis in munti, pe partiile din Elvetia. Artista s-a intors cu forte proaspete si gata de munca, iar anul acesta se anunta unul cel putin la fel de incarcat si productiv pentru ea ca si cel care a trecut.

Cantareata nu dispune de prea mult timp liber, iar cand il are, nu isi neglijeaza familia sau prietenii, la care merge in vizita si cu care isi petrece cat de mult timp se poate.

Insa Carmen de la Salciua are si momente in care este singura. Artista merge adesea la sala de sport si fanii ei stiu cat de mult a contat acest lucru pentru Carmen. In cateva luni de zile, cantareata a slabit toate kilogramele pe care le considera in plus si si-a tonifiat musculatura, ajungand la o forma fizica de invidiat.

Dar ce face Carmen de la Salciua cand nu e cu Culita si nici la cantari?

Nu e singura data cand artista a dat dovada de o ambitie de fier, iar disciplina se pare ca o caracterizeaza pe Carmen. Asa se explica faptul ca artista arata ca o adevarata diva si chiar traieste ca una! Programul ei include si momente de rasfat si relaxare, nu doar munca si calatorii.

In orice oras ajunge, Carmen de la Salciua isi face timp si pentru ea.

Atunci cand este posibil, artista nu ezita sa se lase rasfatata la cele mai luxoase SPA-uri. Mandra de trupul ei divin, cantareata se relaxeaza si se ingrijeste, in acelasi timp.

Iata-o pe Carmen de la Salciua, cand nu e cu iubitul si nici nu munceste:

Ca o diva adevarata, cantareata e constienta ca forma fizica este direct responsabila de sanatatea ei, iar odihna este cel mai bun remediu pentru orice afectiune.

Asa ca dupa o sesiune la sala de sport, un rasfat la sauna nu va face dacat bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp au facut anuntul! Sunt sau nu impreuna? Acum e CLAR!

Citeste si: Carmen de la Salciua e cu iubirea vietii ei in Paradis. Fanii sunt in delir. Cine este barbatul cu care artista a plecat in vacanta

Citeste si: Cum arata Carmen de la Salciua dupa sarbatori. Artista s-a dezbracat de tinutele elegante si s-a intors la sala de sport

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp devin parinti? Se pregatesc de marele anunt

Citeste si: Carmen de la Salciua, adevarul despre impacarea cu fostul sot. A spus-o chiar ea, iar fanii nu s-au mai abtinut