Circ si panarama: Mariana, de la Puterea dragostei, in genunchi, se jura ca nu a vrut! Ce s-a intamplat in spatele camerelor de filmat

Autor: L.S.
Actualizat: 20 nov 2020, 22:10
video Foto(5)

Mariana de la "Puterea dragostei" s-a vazut nevoita sa stea in genunchi si sa faca matanii, ca sa fie crezuta ca nu are de-a face cu Bianca.

Bianca si Mariana au mai avut o ciocnire, una socanta de aceasta data! Ce s-a intamplat in spatele camerelor de filmat, in timpul galei de sambata trecuta?

Mariana a avut o tinuta identica cu a Biancai si, ca si cum nu era suficient, coafura si machiajul concurentei au fost si ele identice cu cele ale Biancai, intr-o gala din sezonul 1 "Puterea dragostei".

Circ si panarama: Mariana, de la Puterea dragostei, se jura ca nu a vrut! Ce s-a intamplat in spatele camerelor de filmat

Bianca s-a vazut nevoita sa o intrebe pe Mariana de ce o copiaza, insa reactia Marianei a fost una de-a dreptul socanta si i-a lasat pe toti cu gura cascata.

De fata cu o parte din stuff-ul emisiunii, in timp ce camerele de filmat erau oprite, Mariana s-a asezat in genunchi si a inceput sa se jure ca ea nu a copiat-o pe Bianca si ca i-a cerut fetei de la machiaj sa ii puna o agrafa in par, care sa ii schimbe coafura.

Ca circul sa fie complet, Mariana a mai adus un argument: parul ei are culoare naturala, in timp ce al Biancai era vopsit, deci nu a copiat-o pe Bianca!

Circ si panarama: Mariana, de la Puterea dragostei, se jura ca nu a vrut!

" Sa ma impuscati, sa-mi dati cu cutitul, sa cada avionul, ca i-am spus lui Cesar sa-mi puna aicea o agrafa, ca daca nu-mi pune agrafa nu am volum.

Coincidenta! Eu nu am copiat-o pe Bianca! Vreti sa ma faceti sa plang inainte de Gala? La mine parul e natural!", a spus Mariana, in timp ce ingenunchea si facea matanii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian, prezent si el la circul facut de Mariana, a incercat sa o incurajeze putin pe concurenta, care sustinea sus si tare ca ea e nevinovata." dar nu e nicio problema, Mariana daca te inspiri! Bianca e o inspiratie!", a spus Livian, usor amuzat, dar si socat de faptul ca Mariana face circ si panatrama in orice moment.

Citeste si: Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege! Ce se va intampla

Citeste si: Bianca e în depresie! Vrea acasă! Mărturisirea câștigătoarei "Puterea dragostei" sezonul 1

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la “Puterea Dragostei”, a comis-o direct in platoul emisiunii “Roata Norocului”!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!