Colonelul Cevdet, in pericol de moarte! Afla cum va decurge confruntarea sa cu neinfricatul "Caucazian", dornic de razbunare, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 23:30, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 16 dec 2021, 00:15
video Foto(8)

Cevdet promite sa se razbune pe armata greaca dupa infrangerea suferita de soldatii turci.

Citeste si: Micutul Can este rapit! Gulperi, pusa in fata unei alegeri dificile! Afla ce va decide femeia sub presiunea dusmanului ei de temut, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D a cucerit Prime Time-ul cu serialul turcesc “Gulperi”! Statia, lider de audienta la nivelul intregii tari si la orase cu episodul difuzat aseara

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", ascensiune fabuloasa in cariera! Iata cum a reusit talentatul Burak Dakak sa cucereasca publicul din Turcia inca de la varsta de zece ani!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.