Culita Sterp colaborare cu Florin Salam. Fanii celor doi sunt in delir: "Am trait sa o vad si pe asta!"

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 10:00

Bomba bombelor in lumea muzicii de petrecere: Culita Sterp si Florin Salam pregatesc o colaborare. Fanii celor doi cantareti sunt in delir.

Culita Sterp colaborare cu Florin Salam? Fanii celor doi cantareti sunt in delir, iar mesajele curg cu zecile de mii.

Motivul? Culita Sterp a publicat fotografii in care apare alaturi de Florin Salam, in studioul de inregistrari, ceea ce ar duce pe oricine cu gandul ca cei doi inregistreaza o piesa impreuna, adica o colaborare!

Nici nu se putea o revenire mai buna pentru Florin Salam, dupa ce a fost in repaus o perioada, din motive de sanatate! Culita Sterp este un artist pe val, care se bucura de o popularitate mare in

randul celor care iubesc muzica de petrecere.

Culita Sterp colaborare cu Florin Salam

Culita a lasat si un mesaj alaturat fotografiilor cu legenda muzicii lautaresti." Campionii nu mor niciodată!", a scris Culita Sterp.

Culita Sterp colaborare cu Florin Salam. Fanii celor doi sunt in delir: "Am trait sa o vad si pe asta!"

Fanii celor doi sunt in delir, iar mesajele de la admiratori curg rauri pe retelele de socializare.

"AM TRAIT SA O VAD SI PE ASTA", "Forta baieti scoateti o piesa?", "Oamenii buni nu mor niciodata", "Toată valoarea României într-o singură poză", "Bomba bombelor ar fi o colaborare", "Omg!!! Colaborare cu legenda?", "Superrr ce băieti adevărați! Sănătate maximă și multe melodii frumoase!", "Preferații mei, impreuna! O poza de milioane! Sper ca urmează și o colaborare!" ,sunt doar cateva dintre mesajele fanilor celor doi artisti, insa numarul celor care si-au exprimat bucuria sa ii vada pe cei doi impreuna este de ordinul zecilor de mii.

Citeste si: Florin Salam, probleme grave de sanatate! Analizele medicale impun sa se opereze de urgenta

Citeste si: Adevarul despre starea de sanatate a lui Florin Salam! Prima declaratie a artistului, dupa ce s-a spus ca sufera de o boala grava

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen de la Salciua despre avort: "A aruncat intr-o chiuveta niste manute si niste picioruse..."

Iata imaginile pe care le-a publicat Culita Sterp, in care apare alaturi de Florin Salam, intr-un studio de inregistrari:

Citeste si: Ligi Puterea dragostei silicoane- Cele mai HOT imagini cu cea mai sexy blonda din casa dragostei

Citeste si: Mesajul lui Livian catre tatal lui, Nelson Mondialu: "Tata, cand o sa fiu eliminat..."

Citeste si: Mariana calare pe Jador- Puterea Dragostei! Cat de sincera e moldoveanca

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.