Dancila s-a razgandit: "Domnul presedinte Iohannis ar trebui suspendat, dar nu putem face acest lucru cu sase luni inainte de alegeri"

Author: L.S.
Actualizat: 21 oct 2021, 00:05

Președinta PSD, Viorica Dăncilă, s-a răzgândit în privința suspendării din funcție a președintelui Klaus Iohannis

Președinta PSD, Viorica Dăncilă, s-a răzgândit în privința suspendării din funcție a președintelui Klaus Iohannis, spunând că nu se poate face acest lucru cu șase luni înainte de alegeri și că PSD trebuie să se gândeasca la ceea ce se întâmplă cu țara.

Din punct de vedere constituțional, al jurământului pe care l-a depus și nu și-l respectă, al modului în care se poziționează față de români și România, dl președinte Iohannis ar trebui suspendat.

Din punct de vedere legal, nu putem face acest lucru cu șase luni înainte de alegeri”, a declarat Dăncilă luni, într-un interviu la DC News.

Citeste si: Salariile cresc in 2020. Domeniile in care se castiga 10.000 de lei pe luna

Citeste si: Cine ia conducerea, daca Guvernul Orban nu trece in Parlament? "Ludovic, imi pare rau, te-am propus, n-ai fost in stare!'

Citeste si: Cum o sa taie PNL pensiile si salariile! "Iohannis vrea sa va prosteasca"

Ea l-a acuzat pe Iohannis că are „această atitudine de aroganță, de autosuficiență de a se adresa românilor, de parcă România i-ar aparține și toți românii trebuie să urmeze ordinele”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dancila s-a razgandit: "Domnul presedinte Iohannis ar trebui suspendat

Suntem un guvern demis, nu putem adopta acte normative importante, proiecte de lege, OUG, suntem într-o situație dificilă în care dl președinte Iohannis e principalul vinovat, pentru că dânsul a regizat pentru a demite acest guvern, a aruncat România în haos fără a veni cu o alternativă, dar chiar dacă s-ar fi putut supendarea președintelui, trebuie să ne gândim ce se întâmplă cu țara”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

citeste mai mult pe g4media

Citeste si: Iohannis a semnat! Cine sunt romanii care nu mai platesc impozite

Citeste si: Modificările proiectului "Oxigen". Ce taxe vor plăti românii pentru a traversa Bucureştiul

Citeste si: Locuri de munca bine platite! 9900 de lei pentru romanii care indeplinesc conditiile de angajare

 

Taguri: