Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha" a fost casatorit cu una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata IMAGINI inedite de la NUNTA celebrului Murat Unalmis!

Author: D.I.
Foto(11)

Murat Unalmis (Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha") este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Actorul Murat Unalmis s-a născut in 1981 in Kayseri, Turcia. Dupa finalizarea studiilor gimnaziale, s-a mutat in Istanbul impreuna cu parintii sai. In perioada liceului a jucat baschet profesionist pentru Clubul sportiv Fenerbahçe.

Murat Unalmis a absolvit cu brio Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara. Insa nu a renuntat la marea sa pasiune, actoria si s-a hotarat ulterior, sa studieze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei din Istanbul si in paralel a jucat in diverse filme și seriale precum "Hayat Bağları", "Sınırlı Aşk", "Kurşun Yarası", "Üç Kadın", "Deli

Duran", "Sen Ne Dilersen", care i-au adus un mare succes.


Celebrul Murat Unalmis s-a făcut remarcat prin rolurile interpretate in serialele "Gunesi Gordum" si "New York’ta Beş Minare", iar in 2010 a primit rolul principal in serialul "Yer gök aşk". S-a indragostit de Birce Akalay, partenera sa din serial. Cuplul s-a casatorit in anul 2011 iar in 2012 au divortat.


Pentru performanta sa din serialul "Ma numesc Zuleya" ("Bir zamanlar Çukurova"), Murat Unalmis a castigat "Premiul pentru cel mai bun actor al anului".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Zuleyha recurge la un gest extrem! Afla cum va incerca sa evite casatoria cu Demir si ce se va intampla cu Yilmaz, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu mama sa! Iata cum arata cea care i-a dat viata frumoasei actrite!

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi", un adevarat "Don Juan", la debutul in actorie! Iata cat de seducator era Timucin Esen in tinerete!

Filmografie:
2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Demir)
2017 – Deli Gönül (Mehmet Kadir Ölçek)
2016 – Sevda Kuşun Kanadında (Arif)
2015 – Seddülbahir 32 Saat (Mahmut Sabri)
2013 – İnadına Yaşamak (Ali)


2012 – Babalar Ve Evlatlar (Burhan)
2010 – 2012 – Yer Gök Aşk (Yusuf)
2010 – Newyork’ta Beş Minare (Ülkücü Reisi)
2010 – Lale Devri (Yusuf)
2009 – Kasaba (Haydar)
2009 – Güneşi Gördüm (Mamo)
2009 – Gecenin Kanatları (Yusuf)
2008 – Rüzgar (Poyraz)
2007 – Sır Gibi (Mehmet)
2005 – 2006 – Şöhret (Mert)
2005 – Üç Kadın
2005 – Deli Duran (Şehzade Muhittin)
2004 – Celal Oğlan (Celal Oğlan)
2003 – Sınırlı Aşk
2003 – Kurşun Yarası (Seyit)

Actorul Murat Unalmis deține o ferma in Çanakkale, un oras pe care l-a îndrăgit când a jucat în serialul Seddülbahir 32 Saat iar recent și-a deschis un restaurant in Cappadocia, orasul unde se filmează serialul “Ma numesc Zuleyha”.


Murat este un cititor avid si un mare pasionat de istorie. Printre interesele sale se numara si muzica. Actorul a invatat sa cante singur la clarinet, fiind marele lui hobby.
(sursa: tolbacudetoate.com, Instagram)