Kadir din serialul "Gulperi", un adevarat "Don Juan", la debutul in actorie! Iata cat de seducator era Timucin Esen in tinerete!

Author: D.I.
Actualizat: 10 ian 2020, 11:15
Foto(15)

Timucin Esen (Kadir din serialul "Gulperi"), unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Timucin Esen s-a nascut in 1973, in Ankara, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc inca din copilarie si l-au indrumat spre o cariera in domeniu, fiind extrem de incantati ca fiul lor va duce traditia familiei mai departe. Peste ani, Timucin Esen avea sa urmeze Facultatea de Teatru si Film, din cadrul Universitatii din Ankara. Dupa primii doi ani insa, s-a transferat la Universitatea Mimar Sinan, unde a absolvit cu succes Facultatea de Teatru.

Ulterior Timucin Esen si-a continuat, timp de sapte ani, studiile la scoli de prestigiu din Italia si apoi din SUA. Ambitiosul tanar a absolvit cu brio un master in Film, in cadrul Institutului de Arte al Universitatii din Los Angeles.

A revenit in Turcia, in anul 2003, atunci cand a si fost cooptat sa joace in primul serial de televiziune, "Gurbet Kadını", care i-a adus un mare succes si a reprezentat baza carierei fulminante de mai tarziu.

Au urmat multe alte roluri care i-au adus din ce in ce mai multa notorietate si l-au propulsat printre cei mai apreciati actori din Turcia.

In anul 2018 a acceptat sa joace in serialul "Gulperi", alaturi de talentata si frumoasa actrita Nurgul Yesilcay, ce i-a fost partenera.

Timucin Esen revine din cand in cand la o alta mare pasiune, muzica.

Acesta canta ori de cate ori are ocazia, la diverse evenimente mondene si incanta publicul cu vocea sa. 

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", surprins alaturi de tanara care i-a furat inima! Iata cum arata cea care l-a cucerit pe carismaticul Burak Dakak!

Kadir din serialul "Gulperi" este un familist convins si dincolo de platourile de filmare

Desi se dedica trup si suflet profesiei sale, Timucin Esen nu isi neglijeaza deloc familia. Celebrul actor isi adora sotia si baietelul, in varsta de trei ani, care a devenit centrul universului sau.

Desi anii au zburat rapid si au inceput deja sa isi puna amprenta pe chipul lui, Timucin Esen continua sa fie la fel de carismatic si sa isi pastreze alura de mare cuceritor, asa cum era in tinerete, cand atragea cele mai frumoase femei.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.