Demir, indragostit de Zuleyha! Afla ce masuri va lua barbatul pentru a se apropia de femeia iubita, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Foto(5)

Demir stie ca mama lui nu ar de acord ca el sa se insoare cu o servitoare.

Situatie extrem de tensionata la mosia familiei Yaman, dupa ce mama lui Hunkar a disparut. Batrana este in pericol de moarte insa, in mod miraculous, Yilmaz reuseste sa o salveze.



Gaffur nu vede cu ochi buni faptul ca Yilmaz a devenit omul de nadajde al lui Demir si incearca sa il discrediteze in fata stapanilor. Si Saniye, sotia lui Gaffur, care observa ca Zuleyha este indragita de familia Yaman, ii ingreuneaza tinerei, tot mai mult, viata la conac.

Demir se indragosteste de Zuleyha. Barbatul nu stie, insa, cum sa procedeze pentru a fi impreuna cu Zuleyha, dat fiind faptul ca ei provin din medii sociale diferite.



Demir stie ca mama lui nu ar de acord ca el sa se insoare cu o servitoare. In plus, Hunkar si-a dat seama ca Zuleyha si Yilmaz sunt iubiti, si nu frati, asa cum au spus, si incepe sa faca cercetari in ceea ce priveste trecutul acestora.

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului “Ma numesc Züleyha”, supranumită Angelina Jolie a Turciei 



Pe Zuleyha si Yilmaz ii asteapta noi incercari dramatice.

Pentru ca le este din ce in ce mai greu sa isi ascunda sentimentele pe care le nutresc unul pentru celalalt, cei doi indragostiti vor sa paraseasca mosia cat mai curand. Zuleyha si Yilmaz isi fac planuri pentru o noua viata impreuna insa, un eveniment incredibil le schimba, semnificativ, vietile.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.