Descoperire macabra astazi in curtea lui Gheorghe Dinca! Ce au gasit politistii in buruienile de langa casa

Autor: B.M.

Noi detalii in cazul presupuselor crime din Caracal care au socat o tara intreaga.

Anchetatorii au revenit in cursul zilei de astazi la locuinta lui Gheorghe Dinca pentru a continua cercetarile.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, oamenii legii au facut o noua descoperire macabra: in buruienile de langa casa lui Gheorghe Dinca s-au gasit noi oase. Nu se stie pentru moment ce provenienta au.

Se pare ca proprietatea acestuia a fost impartita in 4 suprafete pe care se cauta in paralel, pentru a eficientiza demersurile de a gasi indicii in acest caz.

Si gropile betonate suspecte, care au fost remarcate de oamenii legii inca din prima zi in care au descins in locuinta lui Gheorghe Dinca, vor fi sparte, pentru a se cerceta continutul lor.

Citeste si: Halucinant: ce a putut sa spuna un ministru din guvernul Dancila despre Alexandra!

Citeste si: Dezvaluire soc a unui martor care a fost de fata cand Dinca a adus-o pe Alexandra la el acasa: "Nu este omorata. Am vazut cum au..."

Citeste si: Crimele din Caracal: detaliul pe care multi nu l-au vazut! De ce purta Gheorghe Dinca genunchiere cand a fost prins

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ale cui sunt oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca

Detalii noi in cazul crimelor de la Caracal, care au oripilat o tara intreaga: au aparut primele informatii legate de analiza oaselor gasite in casa lui Gheorghe Dinca.

Potrivit ultimelor informatii obtinute de digi24.ro, Institutul de Medicina Legala a terminat de analizat fragmentele de oase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca.

Raportul arata ca acestea ar apartine unei fete cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani, de statura mica. Vechimea oaselor nu este cunoscuta.

Citeste si: ULTIMA ORA Soferul masinii albastre dus de urgenta la audieri! Marturia care schimba TOT

Citeste si: Gheorghe Dinca traia din pensie. Ce suma incasa lunar barbatul de 66 de ani!

Citeste si: Ipoteza soc in cazul crimelor din Caracal! Ce spune sora lui Gheorghe Dinca: "Ii este teama ca..."