Este dovada clara ca se iubesc! Iata ce anume a aparut pe contul de socializare al Roxanei de la "Puterea dragostei"! Totul indica faptul ca intre ea si Turcu exista sentimente!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 dec 2019, 16:36
video Foto(9)

Roxana este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei", care a facut furori printre baieti inca din primul sezon al emisiunii.

Roxana a facut furori printre baieti inca de la intrarea sa in casa in primul sezon "Puterea dragostei" cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial.

Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.
Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.

Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri.

Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana prieteni și mai mult decat atat, au început o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat sa apara impreuna în videoclipurile lui Culiță Sterp. 

De curand, Roxana a revenit in casa "Puterea dragostei" insa niciunul dintre baieti nu a reusit sa o cucereasca. Nici macar fata de Iancu nu a mai schitat niciun gest de tandrete, parand ca l-a uitat definitiv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana a detonat bomba! Iubeste un fost concurent de la "Puterea dragostei"! Iata pe cine cere cu disperare sa reintre in emisiune si cum va reactiona Marius, MIERCURI, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Manuela, imagini INTERZIS de SEXY in casa ''Puterea dragostei''! Cum s-a fotografiat langa brad

Citeste si: Ligi, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie spectaculoasa! Iata cat de bine seamana cu Bianca Dragusanu!

Roxana si Turcu, dovada clara ca se iubesc!

Se pare ca Roxana iubeste totusi pe cineva, insa pana acum nu a dezvaluit nimic oficial.

Pe contul ei de socializare insa, a aparut recent o mica dovada de iubire a barbatului iubit, care este nimeni altul decat Turcu, fostul concurent de la "Puterea dragostei" din acest sezon. Cei doi au incercat sa se apropie inca de cand Turcu plecase din emisune insa atunci nu s-a infiripat nimic.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.