FOTO cu dovada - Are un nou iubit, o masina de fite, iar acum isi face CASA. Raluca, fosta iubita a lui Ricardo, de la Puterea Dragostei traieste pe picior mare

Autor: L.S.
Actualizat: 04 sep 2020, 04:20

Raluca, fosta iubita a lui Ricardo de la Puterea Dragostei, traieste pe picior mare! Tanara are tot ce si-ar dori orice fata, iar acum isi construieste casa

Raluca Munte, fosta concurenta la "Puterea Dragostei", emisiune in care a facut cuplu cu Ricardo, traieste o viata de vis. Tanara se bucura de tot ce poate sa isi doreasca o fata: un iubit, o masina de fite, iar in curand, o casa a ei.

Fosta iubita a lui Ricardo nu are niciun motiv de suferinta, iar perioada pe care o traieste acum este, probabil, cea mai buna din viata ei de pana acum.

Sau cel putin asa ne lasa sa credem, potrivit retelelor de socializare.

Este clar ca Raluca nu duce lipsa de nimic, ba chiar traieste pe picior mare! Are o masina de fite, se imbraca cu cele mai moderne tinute, merge la saloane de infrumusetare oricand doreste, iar de putin timp, fata isi construieste si casa. In noiembrie se va putea muta, dar pana atunci, Raluca merge sa vada cum lucreaza muncitorii pe care i-a angajat.

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa de Iancu, in cabina de machiaj si cum a reactionat concurentul!

Iata imagini publicate chiar de fosta iubita a lui Ricardo, in care se vede fericirea pe chipul ei. Asa arata acum casa in care se va muta curand Raluca:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: HOROSCOP 4 iulie: Zodiile care ar putea avea probleme la locul de muncă

Citeste si: De ce sunt saracii saraci si bogatii bogati? Incredibil, cat de diferit gandesc

Citeste si: Lidia Fecioru- Cele trei legi pentru indeplinirea tuturor dorintelor

 

Taguri: