Genco isi terorizeaza familia! Afla ce se va intampla cu tanara Melek, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 13:15

Intre Melek si Genco are loc o altercatie iar fetita fuge dupa ajutor la sora ei, Hazan.

In vreme ce Tahir si Nefes isi traiesc fericiti dragostea, Melek si Nilufer traiesc un cosmar alaturi de Genco.



Barbatul le persecuta de fiecare data cand acestea ii ies in cale. Intre Melek si Genco are loc o altercatie iar fetita fuge dupa ajutor la sora ei, Hazan.


Hazan are de suferit de pe urma actiunilor lui Genco, tatal vitreg. Fikret
afla ca Murat face afaceri cu Genco si il avertizeaza pe Tahir.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu familia sa! Iata cum a fost surprinsa Irem Helvacioglu, alaturi de parinti si de sora sa mai mare!

Citeste si: Hazan din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrita de origine germana, care a fascinat publicul din Turcia cu frumusetea sa rapitoare! Iata cu ce anume se ocupa Gülper Özdemir atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!

Citeste si: Gulperi” – o poveste dramatica despre puterea incredibila a unei mame, in curand, la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O celebra actrita a trecut prin momente de groaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la subsolul casei sale din Istanbul! Iata ce marturisiri a facut tanara la scurt timp de la nefericitul incident!

Citeste si: Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!

Citeste si: Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.