Horoscop 04 decembrie 2019. Zodia care ramane cu buzunarul gol

Autor: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 14:15

Horoscopul zilei de 4 decembrie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 04 decembrie 2019. Zodia Berbec

Te concentrezi pe familie, copii, parinti si partener. Astazi este doar despre cei mai dragi inimii si despre a petrece timp calitativ cu ei. Cum anume? Cu o cina gustoasa impreuna, un film, o discutie deschisa si multa joaca, de fapt orice activitati va pot aduce aproape, te indeamna astrele.

Horoscop 04 decembrie 2019. Zodia Taur

Esti pregatit pentru un nou capitol! Te gandesti sa incepi noi activitati, sa accepti noi responsabilitati si poate chiar sa-ti schimbi domeniul de activitate. Orice ti-ai propus, este important sa te gandesti la efectele pe termen lung, te atentioneaza astrele.

Citeste si: Horoscop saptamana 02- 08 decembrie 2019. Zodia care afla un adevar cutremurator. Nimic nu va mai fi ca pana acum

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul: bani, dragoste si succes

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 04 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Esti cu capul printre nori, iar acest lucru se datoreaza faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui si valorilor personale. Iti doresti mai multe de la viata si astazi iti permiti sa-ti imaginezi si cum ar fi chiar sa reusesti tot la ceea ce visezi acum. Indrazneste sa sa si actionezi, nu doar sa-ti imaginezi, te indeamna astrele.

Horoscop 04 decembrie 2019. Zodia Rac

Semnul tau zodiacal se afla in sfera resurselor. Ai atatea talente si abilitati, incat Universul va face tot posibilul ca astazi sa-ti ofere ocazii ca sa le arati si celorlalti. Asteapta-te la evenimente neprevazute, dar fii sigur ca vei reusi sa treci cu bine peste toate.

Horoscop 04 decembrie 2019. Zodia Leu

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: grupuri, empatie, echipa, ajutor. Vei petrece timpul in preajmna prietenilor, inconjurat de oameni care te cunosc foarte bine si care stiu sa-ti ofere suportul si intelegerea atunci cand ai nevoie.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodia care va avea bani cu sacul si zodia care va pierde tot ce a agonisit

Citeste si: Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia care se indragosteste de sarbatori si petrece o iarna ca in povesti

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.