Horoscop 2020. 5 zodii vor fi binecuvantate de Dumnezeu. Este anul lor

Autor: L.S.

Iata ce le rezerva astrele celor 5 semne zodiacale care vor experimenta cele mai mari schimbări în 2020:

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Principalul obiectiv al Taurului este să isi stabileasca o rutină și să o urmeze zi de zi. Este probabil că face același lucru de câțiva ani și că i se potrivește foarte bine. Însă, cu Uranus, planeta schimbarilor neasteptate, care va parcurge acest semn în următorii câțiva ani, Taurul poate simți dorința bruscă de a face modificari in viata sa pe parcursul anului 2020.

In 2020, Taurul ar putea să se desprindă în sfârșit de zona sa de confort și să întâlnească oameni noi, să descopere locuri noi și lucruri neobișnuite. Este o idee de schimbare pe care ar putea să o respingă la început, dar în timp va fi sedus de ceea ce este nou, potrivit ce-spun-astrele.ro

Taurul ar putea începe anul 2020 promițând că va fi deschis la aceste experiențe noi, pe măsură ce apar.

Jupiter, Saturn și Pluto ocupă cea de-a 9-a Casă a Taurului tot anul, oferind oportunități de călătorie și conexiuni spirituale profunde. Anul 2020 ii va permite Taurului să-și lărgească orizonturile, potrivit specialistilor in astrologie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul a avut un an destul de agitat cu Uranus în cea de-a 7-a Casă a parteneriatului, care a dus la legaturi complicate, angajamente și pauze.

Neptun, planeta viselor si iluziilor, a trecut de ceva timp prin casa a 5-a a romantismului pentru Scorpion, păstrând lucrurile vagi și confuze în relațiile sale.

Dar luna martie va fi o perioadă de mari schimbări pentru acest semn. În perioada 6 martie – 3 aprilie 2020, Venus va tranzita casa a 7-a a parteneriatului pentru Scorpion, oferindu-i posibilitatea de a restabili ordinea în viața sentimentala. O relație deja existentă ar putea evolua la un alt nivel sau ar putea avea loc o intalnire promitatoare.

Pentru Scorpion, cele mai mari schimbări din 2020 vor atinge viata profesionala, aducându-le noi oportunități și conexiuni mai bune.

Citeste si: Trei zodii false în dragoste. Nu știu ce înseamnă iubirea

Citeste si: Horoscop NOROC 2020. Trei zodii sunt favorizate de astre si se bucura de noroc cu carul in noul an

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă există un lucru care definește un Săgetător, este independența sa. Nu suportă să se simtă ca o pasăre in colivie. Îi place să iasă in public și să meargă într-o aventură imediat ce apare ocazia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, în 2020, cea mai importantă schimbare pentru acest semn va fi o nouă dorință de a-și examina îndeaproape relațiile sau chiar de a le stabiliza. Două eclipse lunare pe axa Gemeni/ Săgetător, una în iunie și cealaltă în noiembrie, vor schimba energiile, iar Sagetatorii simt nevoia de o stabilitate si o legatura pe termen lung. Dacă o persoană ii trezește interesul, Săgetătorul ar trebui să-și regândească viața și să includă un partener în planurile sale de viață, sfatuieste ce-spun-astrele.ro.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Anul 2020 va fi un an cu mari schimbări pentru Capricorn. Pe 12 ianuarie, va exista conjuncția dintre Pluto și Saturn, în prima Casa a sinelui. Conexiunile puternice ar putea fi benefice pentru acest semn și va fi, de asemenea, începutul unui an cu multe schimbari si transformari.

Jupiter va fi prezent și în următoarele douăsprezece luni, ceea ce înseamnă mari oportunități pentru Capricorn. Acesta va cântări pro și contra fiecare situație și va gândi de două ori înainte de a face schimbări majore, din cauza numărului mare de opțiuni disponibile.

Eclipsele vor avea loc în ianuarie, iunie și iulie pe axa Capricorn/ Rac. Capricornul va lega conexiuni noi și va pune capăt tuturor relațiilor care îl împiedică să înflorească pe deplin. Poate însemna încheierea unei relații care nu funcționează sau renunțarea la relații toxice.

Pesti( 19 februarie -20 martie)

Pestii au avut probabil un an excelent în 2019, datorită diverselor promovari și oportunități profesionale. În 2020, această pozitivitate va continua, în timp ce va avea un impact asupra vieții sale amoroase.

Eclipsele pe axa Rac/ Capricorn vor activa Casa a 5-a aiubirii romantice și a 11-a Casa a prietenilor si relatiilor. Pestii vor putea profita de aceasta conjunctura în ianuarie, iunie și iulie. Există o șansă miraculoasa să fie la locul potrivit la momentul potrivit.

Peștii se vor simți, de asemenea, mai creativi în 2020 și vor folosi această energie. Momentele eclipselor le vor oferi posibilitatea de a-și lăsa talentele să strălucească în 2020.Cu Jupiter în Casa a 11-a pe tot parcursul anului, marele benefic îl va ajuta pe nativul Pesti să își realizeze toate visele.

sursa: c e-spun-astrele.ro

Citeste si: Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia care se indragosteste de sarbatori si petrece o iarna ca in povesti

Citeste si: Horoscop decembrie 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru toate zodiile

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.