Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia care azi are mari probleme in dragoste

Autor: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 16:25

Horoscop 4 noiembrie 2019. Un nou început de săptămâna în care toți nativii trebuie să facă față provocărilor care le ies în cale. Pentru o anumită zodie, domeniul sentimental este puternic afectat. Profesorul Radu Ștefănescu vine cu vești și soluții pentru absolut toți nativii.

Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia BERBEC

Conjunctura îţi e favorabilă, ziua e plăcută şi ai dreptul la mulţumire şi satisfacţie. Dar, ai o situaţie sentimentală complexă, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar!

Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia TAUR

Mereu nu îţi place ceva, sau cineva! Poate fi vorba de afinităţi selective, sau de standardele tale prea ridicate. Totuşi, neplăcerea nu e un mod de viaţă! Încearcă să eviţi, ce nu poți accepta! Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai.

Totuşi, filosofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună.

Citeste si: Horoscop. 2020 e anul lor! Zodiile care vor inflori pe toate planurile in noul an

Citeste si: HOROSCOP paranormal. Ce zodii au puteri paranormale cu adevarat

Citeste si: Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede. Cum sunt iubaretii cand isi pierd capul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia GEMENI

Ia-o încet, încet, în această zi de luni parcă eşti un zombi! Nu ai energie nici cât să-ţi faci cafea. Aşa că roagă-i frumos pe cei din jurul tău să te lase în pace, astăzi eşti “out of order”! Evită, sau amînă orice întâlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil. Nu trebuie să faci niciun fel de efort, fizic sau mental.

Să facem convenţia că astăzi eşti din sticlă de Murano! Evită să te „spargi”!

Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia RAC

O zi de luni cam incertă, dar pe total, echilibrată. Cu toate că eşti o fire prudentă, azi, pe lingă prudenţă trebuie să adaugi vigilenţă, tact, foarte multa diplomaţie şi chiar un zâmbet! Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi.

Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care pote deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar.

Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia LEU

O veste primita te bucură foarte tare. E o informaţie de la un amic din străinatate şi poţi primi şi o propunere interesanta.

Caracterul tău cinstit şi franc te îndeamnă să încerci ceva nou! Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, oboseala ta a devenit cronică. De asemenea nu trebuie să te laşi distras şi influenţat de veştile care circulă la serviciu.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Mercur retrograd in Scorpion. Zodiile care sufera cumplit pana pe 20 noiembrie

Citeste si: Horoscop saptamana 4-10 noiembrie 2019. Romantism pentru o zodie, multa munca pentru alta

Citeste si: Cum arata clasamentul celor mai de succes zodii?