Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie 2019. Zodia care afla adevaruri dureroase

Author: L.S.
Actualizat: 04 nov 2021, 00:05

Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie. De remarcat ziua de duminica 10 noiembrie, cand Mercur retrograd se intalneste cu Pluto. Adevaruri dureroase ies la iveala. Esti pregatit?

Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie Berbec

Simti ca este timpul sa faci o schimbare in viata ta? Daca raspunsul este DA, atunci actioneaza. Comunicarea este cheia reusitei, iar acum este momentul prielinic sa pui lucrurile la punct. Lasa-te ghidat de instincte si fa ceea ce trebuie sa faci. Daca esti singur, weekend-ul poate fi momentul ideal pentru a-ti arata adevarata fata si pentru a atrage in jurul tau potentiali parteneri pentru o relatie pe termen lung.

Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie Taur

Saptamana aceasta favorizeaza comunicarea, astfel incat tu si partenerul va puteti reapropia. Relatia ta are o baza solida, de sentimente profunde, care te va ajuta sa depasesti momentele dificile. Daca esti singur, sunt sanse mari ca viata ta se schimbe. O persoana pe care o vei cunoaste in curand iti va suci mintile.

Citeste si: Horoscop saptamana 4-10 noiembrie 2019. Romantism pentru o zodie, multa munca pentru alta

Citeste si: Horoscop dragoste noiembrie 2019. Zodiile care se despart inainte de sarbatori

Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie Gemeni

Viata amoroasa este favorizata de astre in aceasta saptamana. Ai sansa unei conversatii deschise cu partenerul in timpul careia veti lamuri multe din problemele pe care le aveti. Profunzimea discutiei va ridica relatia la un alt nivel. Daca esti singur, aceste zile iti prilejuiesc intalnirea cu persoane interesante, iar farmecul tau personal va fi la inaltime.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie Rac

Relatia de cuplu poate intra intr-o noua faza, dupa ce discutati despre problemele aparute. Dispozita romantica si senzuala va apropie si puteti petrece mai mult timp impreuna. Daca esti singur, gandeste-te ce anume ai putea schimba la atitudinea ta pentru a-ti gasi un partener.

Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie Leu

Viata amoroasa merge din ce in ce mai bine, dar asta nu inseamna ca nu e loc de si mai bine. Evita conflictele cu partenerul de cuplu, in special daca sunt diferente mici de opinie. Fii conciliant si nu duce lucrurile la extrem, fara sa ai un motiv serios. Daca esti singur, iesi mai mult cu prietenii, distreaza-te si relaxeaza-te.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Citeste si: Horoscop toamna 2019: DRAGOSTE, CARIERA, SANATATE, BANI pentru fiecare ZODIE