Horoscop sarbatori 2019. Zodiile care vor avea un Craciun de vis si surprize pe final de an

Autor: L.S.
Actualizat: 27 nov 2020, 16:05

Horoscopul de sarbatori 2019 vine cu surprize pentru cateva zodii. Cine va avea un Craciun de vis si mai multi bani de Anul Nou

Horoscop sarbatori 2019 Berbec:

Foarte mare atenție la gafe, s-ar putea să vorbească mai mult decât este cazul. Berbecul dă tunul și apoi ceilalți stau să desfacă ce a spus el. Trecerea lui Mercur din Scorpion în Săgetător este posibil să determine ca un secret care cândva ți-a fost încredințat sau l-ai ținut pe fondul tranzitului pe Săgetător care este mai direct și mai sincer, să-l elibereze fără să-ți dai seama.

Horoscop sarbatori 2019 Taur:

Își propun puțin sport, puțin masaj, puțină dietă pentru că asta le face bine și la psihic, se vor ocupa de ei.

Citeste si: Trei zodii false în dragoste. Nu știu ce înseamnă iubirea

Citeste si: 5 poziţii sexuale de senzatie, cadoul ideal de Craciun pentru partenerul tau

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop sarbatori 2019 Gemeni:

Sunt puțin mai prinși într-un mic haos. Încearcă să le împartă pe toate, promit multe lucruri și este posibil să nu se țină de cuvânt. Mare grijă! Nu trebuie să le facem pe toate, nu trebuie să fim pretudindeni. Când ți-ai luat un angajament, ai grijă să-l poți să-l duci la bun final, dacă nu, mai bine nu ți-l iei.

Horoscop sarbatori 2019 Rac:

Primesc ajutor, dacă-l cer. Sunt persoane dispuse să găsească soluții sau să ajute Racul și este un lucru bun. Sensibilul Rac să se simtă puțin ocrotit, protejat, îi face bine. Dar are o serie de griji, probabil mici probleme medicale. Poate fi o teamă obscură, care nu știe de unde vine, nu neapărat legat de boală. Se teme aiurea. Racii își fac tot felul de scenarii și își fac zilele proaste pentru că și le fac.

Vineri lucrurile revin la normal, dar consumul energetic îi stresează și pe ceilalți.

Horoscop sarbatori 2019 Leu:

Nu au timp de ei pentru că viața profesională, viața socială este bogată. Dar dacă Leul a deschis gura și a spus: lasă că mă ocup eu de organizare, nu are timp pentru că se angajează în foarte multe lucruri.

Citeste si: Horoscop saptamana 23- 29 decembrie 2019. Zodia care are o intalnire ce ii va marca viata pentru mult timp

Citeste si: Horoscop 2020. 5 zodii vor fi binecuvantate de Dumnezeu. Este anul lor