Horoscop weekend 08.11-10.11.2019. Zodiile care au doua zile de cosmar

Author: L.S.
Actualizat: 25 nov 2020, 04:25

Iata horoscopul de weekend 08.11-10.11.2019 scaldat in lumina Lunii in Berbec.

Horoscop weekend 08.11-10.11.2019. Berbec

Lucrurile in viata sunt mereu intrepatrunse si acum ai ocazia sa vezi legatura dintre aspecte ce pareau imposibil sa fie conectate intre ele. Mercur este deja retrograd in Scorpion si in casa ta numarul opt, acolo unde este nevoie sa ne imbratisam umbrele inainte de a merge mai departe. Ce nu vrei sa accepti si sa vezi ca este bun pentru cresterea ta personala poate reveni sub tot felul de situatii si circumstante pana cand esti pregatit sa intelegi lectia de viata.

Iti este recomandat sa vezi frumusetea din absolut tot ce este si se intampla in viata ta.

Horoscop weekend 08.11-10.11.2019. Taur

Acum ca Venus este in Sagetator, unele convingeri ale tale pot fi chestionate iar altele pot duce la materializarea unor scopuri de termen lung. Cu toate acestea, tot ai nevoie de mai multe momente in plus de a verifica toate informatiile cu care ai de-a face, ca sa eviti greseli ce te pot costa pe masura ce timpul trece.

Fii atent cand conduci si cand comunici. Contactul cu alti oameni poate fi mai dificil, deci da-ti suficient timp ca sa iti asculti inima incotro e cea mai buna directie pentru tine. Esti liber sa iti alegi drumul bun dar pentru asta trebuie sa il intuiesti.

Citeste si: Horoscop dragoste saptamana 04-10 noiembrie 2019. Zodia care afla adevaruri dureroase

Citeste si: Horoscop. 2020 e anul lor! Zodiile care vor inflori pe toate planurile in noul an

Horoscop weekend 08.11-10.11.2019. Gemeni

Te pot preocupa anumite rutine de care tii si anumite aspecte ce iti par ciudate si poti depune eforturi ca sa schimbi aceste aspecte. Fii mai bland cu tine si cu abilitatile tale. Fii constient ca ai talente suficiente pentru o viata indestulata si nu mai pune presiune pe tine. Ai grija la banii tai si evita investitii nesigure sau cheltuieli inutile.

Informatia de care ai nevoie este chiar la indemana ta, dar pentru a o gasi e nevoie sa te duci in interiorul tau, sa nu o mai cauti in afara. Inima iti arata calea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop weekend 08.11-10.11.2019. Rac

Te pot preocupa unele lucruri ce tin de infatisarea ta sau de abilitatile tale, dar daca nu decizi sa te placi si sa ai incredere in tine exact asa cum esti, poti ajunge sclavul opiniilor altora.

Ai nevoie sa iti separi propriile credinte de cele ale altor oameni, ca sa iti vezi clar propriul potential. Cu energia foarte buna pe care o ai la acest moment, tot ce ai de facut este sa lucrezi la ce iti place tie si sa ai grija sa iti imbunatatesti calitatea vietii si respectul de sine. Esti foarte bine asa cum esti, esti o persoana adecvata si iubita de Univers.

Horoscop weekend 08.11-10.11.2019. Leu

Daca anumite circumstante exterioare te trag inapoi sau te intarzie, inseamna ca primesti mesajul de a ramane unde esti si de a nu te opune fluxului momentului prezent. Schimba-ti abordarea, nu fii nemultumit, rezolva ce s-a facut prost si verifica totul de doua ori inainte de a te duce spre un nou capitol. Chiar daca esti in graba, reaminteste-ti ca de fapt nu esti. Cand iti acorzi cadoul numit timp, nicio presiune din afara nu te va mai afecta. Nu exista o opinie mai relevanta decat a ta iar corpul tau stie cel mai bine care ii este ritmul benefic. Fii si tu in acord cu ritmul Universului.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Citeste si: Horoscopul Anului 2020. Bani, dragoste si vise implinite. Ce aduce noul an pentru fiecare zodie