Imagini si declaratii, in exclusivitate, de pe platourile de filmare ale serialului “Gulperi”, ce va avea premiera in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 08:20
video Foto(4)

In aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat primul episod al serialului “Gulperi”, care a devenit rapid un fenomen in tarile unde acesta a fost difuzat.

Telespectatorii vor avea ocazia sa o revada pe Nurgul Yesilcay, cunoscuta in rolurile din serialele de succes “Kosem”, Furtuna pe Bosfor” si “Dragoste si pedeapsa”. Intreaga intriga a serialului se va construi in jurul lui Gulperi (interpretata de Nurgul Yesilcay); cu ajutorul avocatului Kadir, interpretat de Timucin Esen, Gulperi porneste o lupta impotriva socrului ei, un boier tiran. Filmul spune povestea unei mame calomniate, care ajunge in spatele gratiilor din cauza sistemului judiciar corupt, fiind astfel indepartata de copiii sai.

Desi, initial, reuseste sa castige custodia copiilor, Gulperi va primi o lovitura dureroasa din partea acestora. In serial, cel mai mare suport al lui Gulperi este avocatul Kadir, care ii este alaturi in toate momentele dificile.

Iata ce au declarat, in exclusivitate, chiar de pe platourile de filmare ale serialului “Gulperi”, Nurgul Yesilcay si Timucin Esen, despre rolurile pe care le intrepreteaza.

 “Este destul de obositor, muncim mult, de dimineata pana seara, dar in acelasi timp, foarte frumos. In familia mea sunt foarte multi avocati, mama si tatal meu sunt avocati, de profesie. Rolul acesta este perfect pentru mine”, spune Timucin Esen, cel care il intrepreteaza in Gulperi, pe avocatul Kadir.

Citeste si: Secretele lui Nurgül Yeşilçay, protagonista serialului "Gulperi"! 5 lucruri pe care nu le stiai despre celebra actrita!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes, protagonista din "Lacrimi la Marea Neagra", schimbare inedita de look! Iata cum si-a tuns parul frumoasa Irem Helvacioglu, la scurt timp dupa incheierea filmarilor pentru serial!

Gulperi este un personaj cu un caracter foarte puternic, care ar face orice pentru copiii ei, iar Nurgul se transpune exemplar in rolul mamei. 

“Sunt zile cand filmam pana dimineata.

Gulperi, personajul pe care il interpretez, este foarte complex; biata femeie, de una singura se lupta, pe de-o parte, cu oameni influenti, pe de alta parte, cu neincrederea propriilor copii, si realizeaza ca de fapt singurul ei sprijin este avocatul Kadir. Din cauza influentei familiei, copiii lui Gulperi sunt impotriva propriei mame. Ei nu isi doresc sa fie alaturi de ea. Mama este ca un stejar cu brate puternice care isi imbratiseaza copiii”,  spune
Nurgul Yesilcay.

Nu ratati premiera serialului “Gulperi”, difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri. Serialul “Lacrimi la Marea Neagra” va putea fi urmarit in fiecare luni si marti, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.