Imaginile din Bucuresti publicate de Leonardo DiCaprio au facut inconjurul lumii in cateva ore. Ce a spus marele actor despre Romania

Autor: L.S.
Actualizat: 25 nov 2020, 02:55

Actorul Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru actiunile sale legate de mediul inconjurator, a laudat pe Instagram Marsul pentru Paduri, care a avut loc, duminica, in Bucuresti.

Imaginile din Bucuresti publicate de Leonardo DiCaprio au facut inconjurul lumii in cateva ore. Ce a spus marele actor despre Romania

" Peste 4.000 de oameni au marsaluit pe strazile Bucurestiului, cerand Ministerului Padurilor din Romania sa puna capat exploatarii ilegale si cerand protejarea ultimelor paduri virgine din Europa. Proteste similare au avut loc in mai multe orase din tara", a scris DiCaprio pe Instagram.

Actorul a adaugat ca in fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din padurile Romaniei si ca cei mai multi copaci sunt taiati ilegal.

" Au fost, de asemenea, sute de atacuri asupra padurarilor, inclusiv doi care au fost ucisi brutal, pentru protejarea acestor paduri. De la Amazon pana in Romania, atacurile impotriva aparatorilor padurilor cresc.

Trebuie sa protejam padurile si oamenii care le protejeaza",
a incheiat actorul.

Citeste si: Scandal monstru: S-au tăiat voucherele de vacanță! Oamenii au iesit in stada

Citeste si: Este protest de Ziua Armatei. Legea pensiilor si a salariilor scoate in strada 20.000 de oameni

Citeste si: PROTEST 10 august 2019. Ce scrie presa internațională despre evenimentele din România

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: ziare.com

Citeste si: Un oras din Romania, pe lista celor mai COOL destinatii pentru 2019

Citeste si: Masacru in Romania! I-au impuscat cu bestialitate in plina strada

Citeste si: Bombele SEXY ale Epocii de Aur! Cele mai senzuale artiste din perioada comunista

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.