Kanal D isi consolideaza pozitia de lider de piata in Prime Time! Serialul turcesc “Ma numesc Zuleyha” a plasat postul TV pe primul loc in audiente, la nivel National si All Urban

Author: D.I.
Actualizat: 13 ian 2020, 13:45
Foto(4)

Vineri, 10 ianuarie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe doua segemnte de public, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Astfel, episodul difuzat vineri seara, in intervalul orar 20:00 – 23:15, Kanal D a fost lider de piata, pe targetul National si All Urban.

Peste un milion si jumatate (1.584.000) de telespectatori din intreaga tara au urmarit vineri seara Kanal D, in medie, in fiecare minut al difuzarii serialului tucesc “Ma numesc Zuleyha”. Minutul de maxima audienta, atins la 21:04, peste 1.8 milioane (1.846.000) de fani ai productiei difuzate la Kanal D urmareau cu sufletul la gura impresionanta poveste de dragoste.

Vineri, in Prime Time, aproape 20% din populatia intregii tari era cu ochii pe Kanal D.

Vineri, 10 ianuarie, in intervalul orar 20:00 – 23:15, Kanal D  a inregistrat 9,0% rating si 19,9% cota de piata, pe targetul National, si 7,3% rating si 16,9% cota de piata, pe targetul All Urban. Pe targetul Comercial, Kanal D s-a pozitionat pe locul doi in topul audientelor, cu 5,3% rating si 15,5% cota de piata.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha" a fost casatorit cu una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata IMAGINI inedite de la NUNTA celebrului Murat Unalmis!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu mama sa! Iata cum arata cea care i-a dat viata frumoasei actrite!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.