Ligi si Jador, replici taioase! "Esti o tentativa de femeie!" Concurenta a cedat nervos si a parasit platoul emisiunii! Iata cum a reactionat aceasta cand s-a confruntat cu interdictia Marianei!

Autor: D.I.

Jador a sarit in apararea Marianei, insa s-a lovit de replicile dure ale Ligiei.

Nemultumite de atitudinea Marianei, de cand a primit titulatura de lider, fetele au izbucnit rand pe rand, punand-o la zid pe cea care le ingradeste posibilitatea de a vorbi cu baietii.
Spiritele s-au incins in casa fetelor dupa ce Ligi s-a revoltat fata de Andra, careia i-a reprosat ca a publicat o anumita postare despre ea. In vreme ce Ligi, Andreea si Paula ii cereau socoteala Andrei pentru postarea nepotrivita, Mariana a incercat sa intervina in apararea Andrei, insa totul s-a rasfrant asupra ei.

Dorind sa aplaneze conflictul iscat in casa fetelor, Jador a incercat sa se impuna pentru a-i lua apararea Marianei, insa in cele din urma a ajuns el la cutite cu Ligi.

Citeste si: Ana-Maria, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata cum arata la aproape trei luni de la plecarea sa din emisiune!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Livian! "Am incredere in alegerile lui!" Iata ce parere are mama sa despre Bianca!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!