Livian Puterea dragostei. Reactia la mesajul Biancai: "Despre bebelus?"

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 19:10

Livian de la Puterea dragostei a raspuns la mesajul pe care Bianca i l-a dedicat dupa trei luni de relatie. Ce a spus concurentul?

Livian si Bianca de la Puterea dragostei formeaza un cuplu deja cu vechime in casa dragostei. Cei doi sunt impreuna de trei luni deja, iar Bianca a facut un vlog pe care l-a publicat cu ocazia aniversarii lor. Concurenta i-a facut lui Livian declaratii de dragoste care ar emotiona pe oricine, fara sa stie ce urmeaza sa se intample in emisiunile care aveau sa se filmeze de atunci si pana la publicare inregistrarii ei.

Iubitul ei, Livian a luat decizia sa vada dedicatia Biancai in fata fanilor lui din mediul online, intr-un vlog, ceea ce nu a fost deloc usor pentru el.

Livian Puterea dragostei. Reactia la mesajul Biancai: "Despre bebelus?"

" Emotii, cum n-am avut... mint, am mai avut! De ce m-au luat emotiile si ce vreau sa va spun? Bianca mi-a dedicat un vlog mie! Uitati ce frumoasa e ma, Cleopatra lu' tata! Faina femeie mi-am luat!

Citeste si: Bianca Puterea dragostei, mesaj pentru Livian dupa trei luni de relatie: "Despre bebelus, am ajuns la concluzia ca...."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea mi-a facut clipul asta inainte sa fie eliminata, numai ca sa-l urce cand implinim noi trei luni. Ea nu-si gaseste cuvintele cand e cu mine si se mataie! Acum m-au luat pe mine caldurile! Multi o judeca pentru anumite greseli, dar nu realizeaza ca noi nu ne despartim! Suntem trasi matrita unul dupa celalalt! Cei care au pierdut-o, au pierdut o minunatie de femeie si eu am intalnit femei destule la viata mea! Stiu ce zic! Toate sunteti frumoase si deosebite, dar eu acum nu ma pot imagina langa o alta femeie.

Sunt foarte frumoase clipele pe care le traiesc alaturi de ea. Bianca, te bat pentru clipul asta, ca ma faci sa fiu emotionat. As sta sarac si flamand langa tine! E prima oara cand ma uit la clipul asta, dar.... Despre bebelus? Pfaaai, cand a fost finalul am venit si eu. Te iubeste tata, romancuto!", a spus Livian in timp ce vedea vlogul pe care Bianca l-a facut pentru el.

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat BOMBA! Vrea sa treaca apartamentul lui pe numele Biancai!

Citeste si: Cat de mult isi iubeste Livian de la Puterea dragostei tatal, pe Nelson Mondialu

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", schimbare RADICALĂ de look! Cum arată iubita lui Livian

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.