Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, însă nu știe că a omorât un om. Părinții îl pregătesc psihologic

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 17:35

Au trecut aproape două săptămâni de la accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu

Starea lui de sănătate a fost marcată de o evoluție haotică: într-o zine mai bine, într-o zi mai rău. Acum, însă, se pare că este treaz și pregătit de părinți să primească șocul vieții lui.

Citeste si: S-a aflat: cati bani vrea familia lui Dani Vicol de la Gino Iorgulescu, dupa ce Mario le-a ucis fiul de 24 de ani

Mario Iorgulescu nu știe că a omorât un om

Se pare că părinții au căzut de comun acord să nu îl încarce emoțional cu această informație, urmând să fie chemat un psiholog care să îl consilieze pe Mario și să îl pregătească pentru informația șocantă.

Citeste si: Nimeni nu mai credea: Mario Iorgulescu isi revine! Ce s-a vazut in salonul de la spitalul Elias

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Momentan, Mario Iorgulescu este conștient și își amintește de faptul că a făcut accident, însă nu are habar că, în urma acestuia, a murit Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani și tată al doi copii.

Citeste si: Au chemat preotul! Care este starea lui Mario Iorgulescu

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.