N-ai cum! None si-a luat cea mai fitoasa masina. Fostul concurent de la Puterea dragostei rupe gura targului

Autor: L.S.
Actualizat: 15 ian 2020, 15:57

None Madalin, fost concurent Puterea dragostei si-a luat cea mai fitoasa masina. Uite ce masina de lux conduce acum None.

Unul dintre cei mai controversati fosti concurenti de la Puterea dragostei si-a luat cea mai fitoasa masina. Madalin None se plimba cu un bolid de lux si rupe gura targului.

None a fost pasionat mereu de masini, iar prin mainile lui au trecut mereu bolizi de lux cu multi cai putere. De data aceasta insa, None rupe gura targului! Ce tine fostul concurent de la Puterea dragostei in garaj este o masina de lux la care majoritatea barbatilor doar viseaza.

Citeste si: Liana a sărit la gâtul lui Nelson Mondialu! Ultima ispravă a acestuia a scos-o din minți: "L-am ars pe Lobo de 5.000 de euro"

Citeste si: Nelson Mondialu și Liana se despart?! "Ți-ai făcut bagajele să pleci de la mine?"

Citeste si: Andra si Mocanu, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", s-au mutat impreuna in Bucuresti! Iata cum arata apartamentul celor doi indragostiti si ce planuri au!

None se mandreste cu noua lui achizitie, care cu siguranta are foarte multi cai putere. Si nici nu ar putea sa fie altfel pentru ca fostul concurent si-a recunoscut mereu slabiciunea pe care a transformat-o in pasiune.

Pe vremea cand era concurent in casa dragostei, None spunea ca ii plac fetele cu caracter puternic si dominant. Desi nu si-a gasit inca jumatatea, tanarul nu pare sa sufere de singuratate si, cu siguranta nu se plictiseste.

Cu o asemenea masina, None poate sa ofere un loc confortabil pe scaunul din dreapta oricand doreste, unei domnisoare deosebite!

Succes None!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ricardo de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata alaturi de o tanara blonda! Iata cum au fost surprinsi ce doi!

Citeste si: Roxana, ceartă cu lacrimi în ochi cu Ella! I-a interzis să se mai apropie de Turcu!

Citeste si: Ella, surpriză uriașă de ziua ei! Cine apare în emisiune? Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei", MIERCURI, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, pe Kanal D!

Citeste si: Andra, aparitie naucitoare! Ce a patit iubita lui Mocanu, in primele zile ale anului! Iata ce mesaj ingrijorator a publicat pe contul ei de socializare!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.