“Nefes”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra” s-a ghidat in cariera dupa celebra actrita Catherine Blanchett! “Aveam cam 10 ani si deja alesesem profesia pe care mi-o doream!”

Autor: D.I.
Actualizat: 18 nov 2020, 13:25

Frumoasa actrita a dezvaluit “pasii” care au ghidat-o sa-si aleaga cariera in care exceleaza astazi, actoria.

Talentata Irem Helvacioglu, “Nefes”, actrita care joaca rolul principal feminin din indragita productie “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzata la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D este, pe cat de frumoasa pe atat de talentata.

“Cand eram copil imi placeau foarte mult jocurile, pe care mi le inventam, cu propria-mi imaginatie. Ma fascina ca am libertatea de a fi ce vreau eu, ce personaj imi doream J. Apoi, la scoala, am ales sa fac parte dintr-un club artistic, alegand drama.

Aveam cam 10 ani si deja alesesem profesia pe care mi-o doream!”, marturiseste Irem.

Catherine Blanchett, un model pentru Irem

Irem Helvacioglu are si preferati din industria cinematografica de mondiala, pe care ii admira si care o inspira in aceasta fascinanta meserie: Catherine Blanchett, Johnny Depp, Tatiana Maslany  si Demet Evgar sunt preferatii actritei.

(sursa foto: Facebook)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes lupta pentru custodia fiului ei! Afla ce se va intampla cu micutul Yigit in urma procesului, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: "Nefes Zorlu", numele protagonistei din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o semnificatie aparte! Iata ce inseamna limba turca si de ce au ales scenaristii acest nume pentru eroina productiei!

Irem este fana serialelor si urmareste cu interes atat productiile turcesti, dar si serii TV care au facut furori in toata lumea, precum serialul Sherlock (productie Anglia), American Horror Story (productie SUA) și Black Mirror (productie britanica).

Nu ratati astazi, de la ora 20:00, un nou episod din “Lacrimi la Marea Neagra”, serial ce poate fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, la Kanal D.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.