Nunta de poveste, la Istanbul! Celebrii actori Hatice Sendil Sağyaşar şi Burak Sağyaşar au luat parte la merele eveniment! Iata cine sunt mirii si ce tinute extravagante au ales!

Author: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 20:30
Foto(6)

O celebra creatoare de moda s-a casatorit in acest weekend la Istanbul. Fastuosul eveniment a reunit multe personalitati din domenii variate.

Creatoarea de modă și femeia de afaceri Gülnur Güneş și omul de afaceri Yiğit Doğan Çelik și-au unit destinele ȋn fața a aproximativ o mie de persoane la Four Seasons Istanbul, una dintre cele mai exclusiviste locatii din Istanbul.


Mireasa și-a făcut apariția pe muzica lui Andrew Oye, The Legend. Iar pentru dansul mirilor, mireasa a ales o melodie a lui Tarkan.

Tarkan a fost ȋntre invitați și pentru prima oară a cântat un cântec la o nuntă. Nu era o nuntă oarecare, ci a celei care ȋi asigură ținutele pentru concerte, De altfel, tatăl creatoarei de modă este un celebru om de afaceri care i-a ȋncredințat fiicei și afacerile cu energie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

#Repost @tarkanzamanii (@get_repost) ・・・ Tarkan;Damat bey göbek atabiliyor muyuz😀 Ben öğretirim sana göbek atmayı😃 #tarkan #tarkantevetoğlu #gulnurgunes #ebrugundes @tarkan

O postare distribuită de 🌸🐞🌞☁️ (@tunaknight) pe

O cântăreață foarte ȋndrăgită, Ebru Gündeş, a cântat pentru cei prezenți și „i-a ȋmprumutat trupa de acompaniament lui Tarkan, el fiind doar invitat la nuntă. Tarkan a mărturisit că este o mare onoare să fie cu ea pe aceeași scenă pentru că o iubește foarte mult.

(sursa: viatacuaromadecafea.com)

Printre invitati s-au numarat si celebrii actori Hatice Şendil Sağyaşar şi Burak Sağyaşar au postat pe Instagram imagini de la nuntă. Iata ce tinute au ales cei doi:

Citeste si: Berkay Hardal, Murat din serialul "Mireasa din Istanbul", nunta fastuoasa cu frumoasa actrita Dilan Telkok! Iata ce tinute speciale au ales cei doi miri!

Citeste si: Imagini fabuloase de la nunta lui Mustafa din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine e actrita care i-a furat inima celebrului Sinan Tuzcu!