Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei. Prima declaratie a vedetei dupa ce s-a sarutat cu sotul ei la TV

Autor: L.S.
Actualizat: 09 ian 2020, 10:34

Veste Bomba in lumea mondena despre impacarea Oanei Roman cu sotul ei. Ce a spus vedeta despre relatia cu Marius Elisei, dupa ce s-au sarutat in direct, la TV.

Oana Roman a socat lumea mondena cand a anuntat ca se desparte de sotul, Marius Elisei. Dupa 7 ani de casnicie, Oana Roman vorbea despre infidelitati si despre separare, cand nimeni nu se astepta la asa ceva.

La mai putin de o luna de zile de la anuntul vedetei despre despartire, cei doi s-au impacat oficial.

Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei

In casa noua, Oana Roman, alaturi de cei mai apropiati prieteni, a primit reporterii unei statii tv si a anuntat ca ea si sotul ei sunt impreuna. De altfel, Oana si Marius si-au petrecut sarbatorile impreuna, alaturi de fetita lor, iar prietenii i-au incurajat pe amandoi sa mai dea o sansa relatiei lor.

„Nu suntem certaţi”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, după ce s-a sărutat cu soțul ei.

Citeste si: Pentru ea a parasit-o pe Oana Roman? Cu cine a vorbit Marius Elisei inainte sa ii dea papucii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare! ”V-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.”

Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei. Prima declaratie a vedetei dupa ce s-a sarutat cu sotul ei la TV

S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează.

S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte.

E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a mărturisit Oana Roman in emisiunea "La Maruta".

Citeste si: Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat? Mesajul care i-a dat de gol

Citeste si: Surpriza de proportii: cu cine isi va petrece Oana Roman Craciunul. "Asa e bine si frumos"

Citeste si: Oana Roman a pozat cu sanii la vedere dupa despartirea de Marius Elisei! Imagini incendiare

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.