Andreea Balan: "Dati-mi morfina ca mor de durere". Artista a povestit totul despre cele trei operatii suferite in trei saptamani

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 10:40

Andreea Balan a suferit complit in ultimele 3 saptamani, incepand cu ziua in care s-a nascut al doilea copil al ei. Artista a povestit prin ce a trecut.

Andreea Balan: "Dati-mi morfina ca mor de durere".

Artista a povestit pe vlogul ei personal despre tot ce i s-a intamplat in ultimile trei saptamani, incepnad cu ziua in care s-a nascut micuta Clara. Artista a fost operata de trei ori si a trecut prin proceduri foarte grele si complicate, din cauza emboliei amniotice. Pe 4 martie, cand Andreea Balan a intrat in operatia de cezariana, nimic nu prevestea ca urmeaza momente extrem de dificile pentru ea si familia ei.

Citeste si: „Trei zile am avut cancer”. Povestea adevărată a Ruxandrei

Andreea Balan: "Dati-mi morfina ca mor de durere".

Embolia amniotica provoaca moartea, in cele mai multe cazuri, insa Andreea a pacalit moartea, dupa cum chiar ea spune. Dupa a treia operatie, Andreea povesteste ca a avut dureri cumplite. "Am stat o zi intreaga la terapie intensiva.

M-a durut ingrozitor. A fost o operatie foarte grea. Anestezia a durat 45 de minute. Cand m-am trezit am auzit ca mi s-a pus morfina. Cand vedeam un doctor sau o asistenta trecand pe langa mine eram: "Mai dati-mi, va rog morfina, va rog, morfina ca mor de durere" si mi s-a explicat ca nu se poate pentru ca si morfina are efecte secundare. Pur si simplu m-a durut ingrozitor aceasta operatie.
Acum am antibiotic si calmant pe perfuzie. Voi mai stat in spital cateva zile."
, a spus Andreea Balan in vlogul ei.

Citeste si: Veste soc despre Andreea Marin: a vrut sa se sinucida! Ce se intampla cu vedeta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistei ii este foarte dor de fetitele ei si isi doreste foarte mult sa se faca bine si sa se intoarca acasa. Andreea le multumeste fanilor si admiratorilor ei pentru incurajari.

Citeste si: Jador a ramas fara cuvinte. Admiratorii lui i-au pregatit o surpriza spectaculoasa

Andreea Balan a povestit ce s-a intamplat si cum a inceput totul:

In urma emboliei s-au decalansat o multime de alte complicatii, carora artista le-a facut fata cu bine. Cea mai recenta operatie a avut ca scop indepartarea hematoamelor care s-au format, iar Andreea Balan se simte deja mai bine si spera ca de acum totul va decurge spre vindecare. In momentul de fata artista poarta jambiere medicinale ca sa nu faca tromboza.

Vezi kanal d live

 

 

Taguri: