Andreea Bălan, declarație bizară despre Andreea Antonescu! Surprinzător

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 19:25

Andreea Bălan dă vina pe lipsa de comunicare și lasă să se înțeleagă că a încercat să discute cu Andreea Antonescu despre o posibilă revenire a trupei Andre.

Andreea Bălan participă la festivalul ”La Bairam”, acolo unde se reunsec mari nume ale muzicii pop-dance românești din anii 2000. Alături de ea nu se va afla însă și Andreea Antonescu, colega ei din trupa Andre, iar acest amănunt i-a intrigat pe fani.

Citeste si: Andreea Balan: "De ce filmez in spital? Asta facem noi!". Cum se simte artista si ce interdictii are

Citeste si: Andreea Balan de vorba cu mama ei: "Nu dorim nimanui sa treaca prin ce am trecut noi"

Aceștia au întrebat-o pe Bălan direct pe contul de socializare de ce nu revine Andre, iar Andreea a dat un răspuns ciudat. ”Era (frumos n.r.), dar nu am reușit să comunicăm pe acest subiect”, a răspuns Andreea Bălan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce înseamnă asta? Că a încercat dar că n-a reușit? Că Andreea Antonescu n-a vrut? Nu se știe, Bălan nu a dat mai multe informații. Afirmația vine într-un moment în care legătura dintre cele două Andree părea să fie din nou una bună. Antonescu a vizitat-o pe Bălan la spital, după naștere, iar lucrurile păreau să se întoarcă pe făgașul normal.

Citeste si: Ce le spunea Arsenie Boca femeilor în Postul Paștelui: "Să aveţi împreunare cu bărbatul numai marţi şi joi"

Citeste si: Alege luna în care te-ai născut și află care ți-e DESTINUL. Dacă ai venit pe lume în Ianuarie, rolul tău este de Lider

Vezi cele mai hot Stiri Kanal D

Pe de altă parte, Andreea Antonescu promovează din greu evenimentul Diskoteka, un mega-concert internațional cu glorii ale deceniului trecut, însă în care Andreea Bălan nu și-a găsit locul.

Vezi Kanal D live

sursa: romanianews

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.