Ce substante interzise de mare risc a consumat Razvan Ciobanu inainte de accident! Detalii de ultima ora din dosar

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 01 iul 2020, 15:41

Apar noi detalii socante in dosarul mortii lui Razvan Ciobanu. Ce substante interzise de mare risc ar fi consumat acesta inainte de accident.

După testele rapide, anchetatorii au transmis că există cinci substanţe interzise în corpul lui Răzvan Ciobanu. Acum, o nouă informaţie şochează.

În urma testării salivei prelevată cu un aparat special, s-a descoperit că designerul consumase un stupefiant de mare risc.

Citeste si: Razvan Ciobanu nu a murit in a doua zi de Paste! Descoperirea facuta de anchetatori: cand s-a produs de fapt accidentul

”E vorba de un sistem de analizare a stupefiantelor care poate detecta opt tipuri de substanțe interzise. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanșă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidențiat prezența unui stupefiant de mare risc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Avocata lui Razvan Ciobanu a facut dezvaluirea: ce se afla de fapt pe hardurile gasite in casa lui

Aparatul, care poate depista substantele interzise în organism chiar și în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele care se fac prin recoltare de sânge”, au explicat surse judiciare pentru Libertatea.

Citeste si: Oana Zavoranu, anunt soc! Cine l-a omorat, de fapt, pe Razvan Ciobanu

S-a găsit un plic cu stupefiante la locul accidentului

„S-a găsit un plic cu o substanță albă. Toată mașina era împrăștiată peste tot, acul blocat la 180 km/h. S-a găsit un plic, un ceva, staniol...La analize a ieșit că a consumat, așa am înțeles. Și că avea o substanță albă”, a spus prietenul unui membru al echipajului SMURD care s-a deplasat la locul accidentului.