Ce s-a intamplat cu adevarat in cursa mortii lui Razvan Ciobanu? Calculatorul de bord al mașinii e în SUA. ”Cutia neagră” va spune tot

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 20:40

Ancheta morții designerului Răzvan Ciobanu, considerată în acest punct al investigațiilor accident rutier, este în plină derulare.

Polițiștii constănțeni de la Serviciul Rutier au trecut prin filtrul audierilor aproximativ 15 persoane, însă cel mai important martor pare să fie bordul electronic al autoturismului Range Rover. “Cutia neagră” a mașinii de teren a ajuns în SUA, în laboratoarele firmei producătoare, pentru ca specialiștii să descifreze toate datele captate de senzorii autovehiculului.

Citeste si: Ana-Maria de la "Puterea Dragostei" in costum de baie. Cat de sexy este concurenta

Citeste si: Ce fac baietii de la "Puterea Dragostei" cand nu sunt filmati? "Romanii tot romani"

Citeste si: Puterea Dragostei- Nici nu a plecat bine Ricardo ca Raluca s-a si aprins

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat după accidentul produs pe DN 226 Năvodari-Săcele, mașina – un Range Rover – a fost examinată de un expert al poliției chiar la fața locului. A fost vorba însă doar de o verificare preliminară menită să le ofere anchetatorilor primele ipoteze ale cauzelor care au dus la moartea creatorului de modă. Având în vedere însă că autoturismul este unul performant, dotat cu tot felul de senzori, bordul electronic a fost trimis la reprezentanța auto din București a firmei producătoare, pentru a fi realizată constatarea tehnică a mașinii a cărei epavă a rămas în custodia polițiștilor constănțeni.

Senzorii vor arăta dacă Răzvan a fost scos de pe șosea

Citeste si: Anchetatorii au găsit probe în telefonul lui Răzvan Ciobanu. Misterul morții, aproape de elucidare

Citeste si: Răzvan Ciobanu, accident sau sinucidere? Dezvaluiri incredibile: „Spunea că nu mai poate trăi cu datorii şi fără dragoste“

Citeste si: Ultimele mesaje trimise de Razvan Ciobanu inainte de moarte! Ce i-a scris pe WhatsApp unui prieten

Vezi cele mai noi Stiri kanal D

citeste continuarea pe libertatea.ro

 

Taguri: