Foto Așa arăta Simina de la "Puterea dragostei" înainte de operațiile estetice. Wow, ce schimbare!

Autor: R.V.

Simina Loica a recunoscut, de curând, că și-a făcut rinoplastie pentru că nu era mulțumită de forma și mărimea nasului ei.

Frumoasa concurentă din casa "Puterea dragostei" nu a ascuns acest detaliu personal și le-a spus tuturor că a avut nevoie de această intervenție chirurgicală pentru a se simți mai bine în pielea ei. 

Citeste si: Simina a recunoscut! Câte operații estetice și-a făcut frumoasa concurentă de la "Puterea dragostei"

Cu toate acestea, cei care o cunosc de mult timp știu că Simina era frumoasă și cu nasul pe care ea îl considera mult prea mare.

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", surpriză de proporții pentru fani! Anunțul care i-a lăsat pe toți mască

Iată cum arăta înainte de a-și micșora nasul. Tot frumoasă era, nu-i așa?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adelin de la "Puterea dragostei" are un frate la fel de șmecher ca el. Uite cât de mult îi seamănă

Citeste si: Ce a apărut pe pagina Ralucăi de Instagram după plecarea de la "Puterea dragostei". Fanii, devastați! "Ne pare foarte rău"

Simina este una dintre cele mai atrăgătoare concurente din show-ul matrimonial, difuzat pe kanal D, "Puterea dragostei".

În momentul de față, Simina formează un cuplu cu Alex Zănoagă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.