Incendiar! Uite ce face Roxana cu Iancu de la Puterea Dragostei, in afara emisiunii

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 05:20

Roxana si Iancu de la Puterea Dragostei au fost surprinsi intr-un moment extrem de intim. Fanii vor exploda.

Vulcanica Roxana, concurenta de la Puterea Dragostei, parea ca nu-si gaseste locul langa niciunul dintre baietii din casa dragostei. De-a lungul sezonului, focoasa bruneta a flirtat si a incercat sa cladeasca relatii cu concurentii care au tentat-o, insa niciunul nu a reusit sa o faca pe tanara sa ii ramana partenera pentru totdeauna.

De ceva timp, Roxana si Iancu s-au apropiat, iar el a placut-o inca de cand a intrat in casa dragostei.

De multe ori s-a speculat ca sunt un cuplu, insa, pana acum, nimic nu a confirmat acest lucru.

Aflati in Istanbul, dupa filmarile pentru Puterea Dragostei, cei doi nu au mai rezistat atractiei! Pe o canapea rosie, imbracata intr-o rochie rosie, Roxana s-a dezlantuit, iar Iancu a cedat.

"Regele si Regina! Restul sunt pioni", a comentat Roxana despre imaginea in care ea si Iancu sunt foarte intimi si se saruta pasional.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramane de vazut pentru cata vreme ii va fi Iancu Sterp rege Roxanei!

Citeste si: Hamude arunca bomba! "Bogdan e pe felie cu Regina! Nu mai inteleg cum e cu Ana, daca e cu Regina!" Afla cum va reactiona Ana-Maria, MAINE, de la ora 11:00 si 17:00, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", la Kanal D!

Citeste si: Imagine cat o mie de cuvinte! "Foarte mult ti-am dus dorul, dragule frumos!"

Citeste si: Culita Sterp s-a rasturnat cu masina. Cel mai cumplit moment: Iancu si surorile erau si ei in microbuz

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.