Cum arata acum actrita porno care a nascut opt copii deodata, in urma cu 10 ani

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 04:30

Nadya Suleman a șocat o lume întreagă când a adus pe lume 8 copii deoadata. Acasă, pe ea o mai așteptau 6 copii frumoși.

Anii au trecut, iar ea a învățat să se descurce, mai ales că nici trecutul ei nu era unul impecabil.

Nadya avea deja șase copii când a decis să apeleze la un donator de spermă pentru a deveni din nou mamă. După ce s-a descoperit că doctorii i-au implantat 12 embrioni în pântece, ea a fost acuzată că a încercat în mod deliberat să aibă o super-sarcină pentru a obține bani.

Astfel au apărut tot felul de povești cum că Nadya care era șomeră și care trăia din ajutorul mamei ei ar fi făcut totul pentru bani și publicitate, fiind numită „cea mai rea mamă', potrivit mirror.co.uk.

Se pare că atunci a avut noroc și pentru o vreme se bucura de publicitate și de bani. La un moment dat, banii s-au terminat, iar Nadya alături de cei 14 copii ai ei trebuia să evacueze locuința din Los Angeles.

În acel moment mama a apelat la soluții drastice. Ea s-a apucat de meciuri de box cu celebrități, show-uri de striptease și a jucat în filme pentru adulți. Atunci când publicul nu a mai fost interesat de Nadya, femeia a apelat la alcool și medicamente în perioada 2011-2013, înainte de a se interna într-un centru de dezintoxicare.

Deodata, viața ei s-a schimbat! La 10 ani de la nașterea celor opt copii, Nadya și-a transformat viața în bine.

Apărând într-o serie de interviuri pentru a marca aniversarea celor 10 ani de la naștere, Nadya i-a surprins pe mulți cu ce a reușit în acest timp. Ea le-a oferit copiilor ei un cămin stabil, chiar dacă a avut perioade de haos și stress, notează Libertatea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu se știe cine este tatăl copiilor

Primul contact al Nadyei Suleman cu fertilizarea în vitro a fost când ea avea doar 21 de ani, în 1997. Medicul care a tratat-o a fost Dr. Michael Kamrava, același medic care a fost dat afară din Asociația Americană de Medicină în octombrie 2009. Primul copil al Nadyei s-a născut în 2001, al doilea în 2002, apoi au urmat două sarcini gemelare.

În 2008, ea l-a rugat pe dr. Kamrava să-i implanteze toți embrionii rămași de la ultimul ei tratament.

Trebuie spus că tatăl celor 14 copii este un donator necunoscut.

Citeste si: Imagine cat o mie de cuvinte! "Foarte mult ti-am dus dorul, dragule frumos!"

Citeste si: Culita Sterp s-a rasturnat cu masina. Cel mai cumplit moment: Iancu si surorile erau si ei in microbuz

Citeste si: Jador extrem de nervos. Ce a patit concurentul de la Puterea Dragostei in aeroportul din Turcia: "E cea mai proasta zi din viata mea"

sursa: viva.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.