Radu Mazăre se însoară azi la penitenciarul Rahova. Ce pregatiri se fac pentru fericitul eveniment

Autor: L.S.

Petrecere în spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazăre și iubita lui se căsătoresc astăzi. Un ofiţer al stării civile merge la Rahova pentru a oficia cununia.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre şi a Roxanei Mihalache de a se căsători. La ceremonie vor putea participa maximum 10 persoane, printre care mama, fiul și frații lui Mazăre.

Fostului edil a declarat că la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri și nici nu vor putea fi făcute fotografii pentru că nu au voie cu telefoanele mobile.

Imediat după ce va fi cununat, Radu Mazăre va fi naș pentru un coleg de-al său de celulă.

Fostul edil al Constanței, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

sursa: realitatea.net

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imaginea anului. Iata ce are acest barbat din Vaslui in casa

Citeste si: Eterna rivalitate dintre Alex si Bianca renaste mai aprig ca niciodata! "Cum sa ma gonesti tu pe mine?" Iata ce scandal a provocat pedeapsa lui Jador!

Citeste si: Viorica Dancila s-a facut de ras la o iesire publica! Toata lumea a remarcat detaliul: "Foarte frumoasa perdeaua!"

 

Taguri: