Vești COLOSALE! Se dau bani - Mii de români sunt vizați

Autor: L.S.
Actualizat: 01 sep 2020, 10:05

Vești uriașe pentru mii de români! ANAF a făcut un anunț important care îi vizează!

Potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului, FISC-ul dă banii înapoi! Tot ce trebuie să faceți este să depuneți o cerere.

Vești importante!Românii care au plătit sumele aferente asigurărilor de sănătate pot cere recuperarea sumelor achitate.

Ministerul Finanțelor a acordat aministie fiscală pentru toți românii cu venituri mici care datorau contribuția la sănătate pentru perioada 2015 – 2017.

Amnistia fiscală a fost oficializată la sfârșitul lunii mai 2019.

Procedura avută în vedere pentru recuperarea sumelor achitate presupune depunerea unei cereri tipizate la Fisc.

Totodată, dacă un contribuabil are alte datorii la stat, ANAF va reține sumele datorate din banii achitați în contul CASS iar cei care nu au nicio datorie, evident că vor recupera suma integrală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amnistia fiscală pentru CASS a vizat 600.000 de persoane iar suma datorată era în jur de un miliard de lei.

sursa: bugetul.ro

Citeste si: Jador recurge la un gest neasteptat! O saruta pe Ella desi e cu gandul inca la Simina! Afla ce reactii dure se vor starni impotriva concurentului, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Rusu a dat cartile pe fata: Iulian este indragostit lulea de Ella dar nu a indraznit sa ii marturiseasca pana acum! Iata cum a reactionat concurenta!

Citeste si: Andy, inconjurat de concurentele pe care le-a admirat cel mai mult in primul sezon "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins alaturi de fosta lui iubita, Ana-Maria!

 

Taguri: