Horoscop. 7-8 august sunt cele mai norocoase zile, o data la 12 ani! Ce se intampla cu fiecare zodie in cel mai bun moment astral din 2019

Autor: L.S.
Actualizat: 04 sep 2021, 08:15

Miercuri 7 august 2019 are loc cel mai benefic aspect astral al anului, trigonul dintre Soare si Jupiter, planeta gigant aducatoare de expansiune, oportunitati, noroc, belsug si sanse.

Horoscop special BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Aspectele benefice ale acestor zile in care este implicat Jupiter, Marele Benefic, te fac sa fii plin de energie suficient de mare incat sa poti sa iti implinesti unele planuri de termen lung la care muncesti de ceva timp, iar asta iti va activa sentimente de relaxare si multa satisfactie. Tine cat de mult poti de aceasta stare a mintii pentru ca este cea mai buna stare din care sa poti gestiona orice posibile probleme ce mai pot aparea pe drum.

Horoscop special TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aspectele benefice ale acestor zile in care este implicat Jupiter, Marele Benefic, te fac sa iti schimbi atitudinea si sa incepi sa privesti viata si orice ti-a adus ea in ultimele luni printr-o lumina mai putin negativista. Numai o abordare optimista te poate ajuta sa gasesti solutii la probleme si sa iti faci planuri noi si bune de viitor.

Informatii noi vor veni spre tine care te poti forta sa revizuiesti unele lucruri pe care le credeai batute in cuie. Este o zi si o perioada buna pentru asa ceva iar tu vei avea o abordare rationala si pragmatica in urma careia iti vei deschide cu mana ta portile oportunitatilor.

Horoscop special GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Aspectele benefice ale acestor zile in care este implicat Jupiter, Marele Benefic, te fac sa cresti exponential in incredere de sine, atat de mare incat vei avea de-a face cu oameni importanti

si remarcabili de la care vei primi expansiuni si oportunitati pentru viata ta. Vei culege asadar beneficii mari atat social cat si profesional, deschizandu-ti-se usi noi pline de entuziasm spre un viitor glorios.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop special RAC (21 iunie – 22 iulie)

Aspectele benefice ale acestor zile in care este implicat Jupiter, Marele Benefic, te fac sa dai dovada de mult mai mult control si autocontrol rational, ceea ce este o mare realizare pentru o zodie asa de dominata de emotii cum esti tu. Vei avea claritate si focus pentru a face fata ideilor noi si subite ce vin spre tine.

in lipsa acestei stari mentale agere, risti sa faci greseli daca te lasi condus de sentimentalisme, ca si cum un pres iti este tras de sub picioare. Noutatile care duc la expansiune in viata ta au si caracteristica de a te scoate din zona calduta de confort, iar pentru a vedea si alege bine ai nevoie de minte limpede si stapanire de sine.

Horoscop special LEU (23 iulie – 23 august)

Aspectele benefice ale acestor zile in care este implicat Jupiter, Marele Benefic, te fac sa fii eliberat de o abordare mentala prea rigida in care ai fost prins in ultima vreme gratie evenimentelor astrale tulburatoare recente. Daca continui sa gandesti la fel de rigid, vei obtine acelasi tip de rezultate si nicidecum expansiune. Este timpul sa fii onest fata de tine si sa iesi din rutina, sa admiti ca doresti mai mult si sa accepti ca este foarte posibil sa ai. Circumstante noi necesita actiuni imediate dar ai nevoie de gandire eficienta si clara. Asigura-te ca eviti extremele si nu lasa emotiile de niciun fel sa te duca pe directii care nu te reprezinta.

citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Un tânăr a murit la spital după ce a mâncat la fast-food, în Focșani

Citeste si: Tânăr declarat mort, salvat de mamă. Ce detaliu a observat femeia

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragosteia", aparitie inedita alaturi de fratele lui mai mic! Iata ce dezvaluire neasteptata a facut despre mezinul familiei!