Bia de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cat de frumoasa este bruneta cu noua alura de "Cleopatra"!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 sep 2019, 11:37

Desi s-a retras pentru o perioada din casa "Puterea dragostei", Bia a simtit nevoia unei schimbari inedite de look.

Bia de la "Puterea dragostei" a simtit nevoia unei schimbari de look. Focoasa bruneta este mai sexy ca oricand si are de gand sa revina mai puternica in cadrul show-ului matrimonial pentru a-si gasi partenerul ideal.

Bia are 21 de ani si a venit in casa ''Puterea dragostei'' pentru a-si gasi dragostea. Viseaza ca barbatul pe care il va intalni la “Puterea Dragostei” sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic. Isi

doreste sa-si gasesca jumatatea si sa se casatoreasca. Spune ca nu ar accepta niciodata ca partenerul de viata sa ii interzica sa tina legatura cu familia ei.

Inca de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", Bia a starnit adevărate pasiuni printre baieti. Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și este hotărâtă să nu se lase până nu îl va cuceri în totalitate.


Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii (de pe vremea când era cu Roxana Buzoiu), Mocanu se lasă greu de data aceasta și nu mai se mai aruncă într-o nouă relație fără să fie sigur că acest lucru merită 100%. Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.

Desi in prezent, Bia este curtata indeaproape de Rusu, tanara a marturisit ca deocamdata nu isi doreste o relatie serioasa ci vrea sa ii mai cunoasca pe baieti mai intai.

De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Bia a demonstrat tuturor ca nu se sfieste deloc sa spuna lucrurilor pe nume, fiind o fire directa si transanta cu toti cei din jurul ei.
De curand, aceasta a inceput sa adopte o atitudine misterioasa, dand impresia ca este din nou indragostita iremediabil.

Toti ceilalti au constatat deja ca se intampla ceva cu ea, insa aceasta nu divulgat inca nimic.
Zilele trecute, Bia s-a simtit rau si parasit emisiunea pentru a fi consultata de un medic. Ulterior aceasta si-a anuntat fanii in mediul virtual ca a fost nevoita sa se retraga pentru o perioada pentru a se recupera si pentru a-si rezolva cateva probleme personale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Rafaelo, fostul concurent de la "Puterea dragostei", s-a lansat in muzica! Iata cum suna prima lui melodie si ce fosti colegi din emisiune a distribuit in videoclip! Plusica si Simina au facut senzatie in costume de baie sexy!

Bia de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look!

De curand, Bia si-a surprins fanii cu o noua schimbare de look.

Pe langa tatuajele sale extrem de spectaculoase, Bia a simtit nevoia si unei schimbari de infatisare. Aceasta si-a facut breton si s-a vopsit parul in negru intens.

Citeste si: Andra de la ''Puterea dragostei'' este o bomba sexy, dar uite cat de bine arata SORA ei! Seamana?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.